Mit tudtok az A.C.A.B. együttesről. nem a magyarra gondolok. Van tőlük egy számom,a mi naygon jó. Az albumuk címe az, hogy Eastern Oi! Az nekünk, vagy nem nekünk való zene? És az Oidoxie-ról mit tudtok? Mert az is tetszik, csak nem tudom, h milyen beállítottságuak... Köszi!
Mi az,hogy nem merném a szemedbe mondani.Mit?Hogy nem olyan rossz?Szerintem,ha ultra gáz lenne akkor is megmondanám.Bár úgyis tudod,hogy nem szeretem a frufrut.
Jó, köszi, de akkor se mered a szemembe mondani. :-(
Sajnos csak 1 hónapig lesz frufrum szerintem, mert még mindig hajnövesztési projekt van, Nem szándékozom egy darabig fodrászhoz menni, magamnak meg nem tudnám így levágni. :-(
Az arcomról nem olvashattál le semmit,mert kb. ha kétszer néztünk egymásra.Abból te nem hoszem,hoyg meg tudtad állapítani,hogy mi a véleményem.Nem lenne frufrud akkor azt mondanán,hogy kurva jó.Így csak nem olyan rossz.Őszintén.
Az szarul esett, hogy rá volt írva az arcodra, hogy úristen, de gáz. De még ha tetszene, szerintem akkor se mondanád. A frufru az frufru. :-(
Jó, nyugi, mielőtt félreértenéd, és utána, hogy magyarázkodnom ne kelljen, annyira nem esett szarul, meg sok mindenkinek tetszik.
A tábor kisiskolásoknak van, de ők ott nem dolgoznak, hanem egy hétig kikapcsolódnak.:-(
IHM-ben időszakos munka kizárt, meg mondom, sajnos nem tudok oda beprotezsálni senkit. Jelenleg én is állást nézek, majd szólok, ha találok vmit számodra.
köszi,de komolyan gondoltam ám,most lesz valmi táboroztatás,arra már nem tudtam sajnos,jelentkezni,de ha tényleg tudsz valamit szólj lécci,jól jönne valmi kis lóvé a nyárra.
Tudod vannak olyan mondataid,amik egy normális beszélgetésben is vitához vezetnének.Ha nem írnád be azokat,vagy a szémelyes beszélgetés közben nem mondanád ki,akkor nem lenne semmi gond.