Kedves gyerekek! Az Expoited munkásságának kb annyi értelme van, hogy lejárassa és lenézendővé tegye a "külvilág" számára mindazt, amit valamikor punknak neveztek (csakúgy, mint a NOFX, vagy Rancid esetében). Ennek ellenére szívesen megnéztem volna őket már csak kíváncsiságból is, azonban sajnáltam azt a majdnem 5000Ft-ot (és a másnapi 4-et, amit azzal kerestem, hogy nem a tökömet meresztettem) eme frenetikus élményre. Az üvegdobálós dologra csak annyit mondanék, hogy aki ilyen sajátos mondanivalóval rendelkező haknibandában játszik, annak ez szerintem benne van a pakliban. GG Allin sem siránkozott, bázeg. :-) Az meg hogy a dobálás és egyéb bunkóságok kizárólag a paraszt magyarok szokásai, az paraszt magyarok véleménye, ugyanis én bármilyen koncertet megnézek a labancoknál, szinte mindig történik hasonló.
hcpower: a Buzzcocks semmivel sem kisebb név, mint a Vibrators, vagy a UK Subs...még itthon sem.
Rocco: az, hogy a Plojted-rajongók zöme primitív (vagy éppen csak fiatal), az tény, de nem kéne ennyire általánosítani.
|
|
|