ha kicsit is értenél magyarul, akkor felfogtad volna az "ignorálás" lényegét. de mivel úgy látszik nem értesz vele egyet, akkor nesze:
szerettem volna, ha nem irkál mindenki hülyeségeket mindenféle fórumra, és szerettem volna mindenkinek a vélményét meghallgatni, egyszerűen feleslegesnek tartottam volna belemenni vitákba, amelyek feleslegesen elmennek személyeskedésbe. a levél végén volt egy email cím, ahova vártam reakciókat, ezeket kaptam is, becsülettel válaszolgatok is, még egy-két emaillel adós maradtam egy-két embernek. mindegy, nem álltam meg, hogy "ignoráljak", ezért eldurvult egy-két topikban a vita. a cél nem az volt, hogy elhallgassak bármit is, vagy ne szülessen reagálás a részemről, hanem az, hogy egyenként mindenkivel meg lehessen beszélni a dolgokat. egyébként ha kiszednéd a fejed a seggedből, akkor kicsit megnézhetted volna, hogy a punkportálon már rég közöltem a levelet saját magam. de tudom, egyszerűbb szarságokat beszélni nulla háttérrel. aretheseourlives@mailbox.hu a cím, oda kérem a leveled. |