Sziasztok!
A néhány magyar mp3 ugrál, kimarad néhány másodperc benne. Gondolom ezek azok amik elszálltak múltkorában. A helyreállításnál lett valami gebasz velük, vagy nekem kellene beszereznem egy frissebb verziójú lejátszót?
Bubsy: tudom hogy segitokesz vagy meg minden, de ha mar elotted is keppel irnak be egy ip-t akkor lehet hogy nem veletlen. aki meg olyan lama hogy nem tud visszaolvasni az ij.
Jelenleg Ausztraliaban vagyok. Ami nem lenne tul nagy baj, csak nincs idom Ftpvel foglalkozni, elegge osszesurosodtek a dolgaim. Jovo 7vegen erek haza Mo.-ra akkor kezdek el megin ftp-vel foglalkozni. Ujra fogom az egeszet telepiteni, meg cserelgetni ezt azt....utana rendezem az mp3-akat. es kozbe valamikor ha lesz idom foglalkozok az uj userekkel.
Azért, ha nem tudnám, hogy daYnától várható, nem lennék idióta lekérni egy szó nélkül, azt elhiheted. Használtam én már az ftp-t, évekkel ezelőtt.
De már várom...vagy daYna úr, írjak a személyes címedre?
Yoo
Lusta vagyok visszaolvasni a jelenlegi állapotot,
mi van most az ftpvel? Hogyan lehet rá csatlakozni? Hallottam egy ezres befizetéséről egy számlaszámra. Ha ez így van, kérem szépen a
nofarewell@gmail.com
címre, és akkor élnék a lehetőséggel.
Köszönöm, üdv
Keksz: legyszives irjal valamit IRC-en. mert epp roadtripen vagyok Brisbane Melbourne Sydney viszonylatba kicsit elveszve a gecibe,
Oszt lofasz a seggembe....
Hazaerek okt vegen nov elejen lesz egy kis kieses..ujrarokom az egesz rendszert oszt jo lesz.
Majd kiderul..most meghalni nincs idom. azaz nincs betervezve, mert nincs ra ido hagyva...
mert volt egyszer egy adatvesztés valami miatt és azokból a fájlokból csak annyit sikerült visszaállítani, ha jól rémlik főleg a magyar szekciót érte a dolog