Jelenleg Ausztraliaban vagyok. Ami nem lenne tul nagy baj, csak nincs idom Ftpvel foglalkozni, elegge osszesurosodtek a dolgaim. Jovo 7vegen erek haza Mo.-ra akkor kezdek el megin ftp-vel foglalkozni. Ujra fogom az egeszet telepiteni, meg cserelgetni ezt azt....utana rendezem az mp3-akat. es kozbe valamikor ha lesz idom foglalkozok az uj userekkel.
Azért, ha nem tudnám, hogy daYnától várható, nem lennék idióta lekérni egy szó nélkül, azt elhiheted. Használtam én már az ftp-t, évekkel ezelőtt.
De már várom...vagy daYna úr, írjak a személyes címedre?
Yoo
Lusta vagyok visszaolvasni a jelenlegi állapotot,
mi van most az ftpvel? Hogyan lehet rá csatlakozni? Hallottam egy ezres befizetéséről egy számlaszámra. Ha ez így van, kérem szépen a
nofarewell@gmail.com
címre, és akkor élnék a lehetőséggel.
Köszönöm, üdv
Keksz: legyszives irjal valamit IRC-en. mert epp roadtripen vagyok Brisbane Melbourne Sydney viszonylatba kicsit elveszve a gecibe,
Oszt lofasz a seggembe....
Hazaerek okt vegen nov elejen lesz egy kis kieses..ujrarokom az egesz rendszert oszt jo lesz.
Majd kiderul..most meghalni nincs idom. azaz nincs betervezve, mert nincs ra ido hagyva...
mert volt egyszer egy adatvesztés valami miatt és azokból a fájlokból csak annyit sikerült visszaállítani, ha jól rémlik főleg a magyar szekciót érte a dolog
Dan: Grouprelease-eknek sajnos buko.....crc-t ujra tudom majd generalni szerintem.
Sajnos maskepp nem tudtam ertelmesen lerendezni, es ellenorizni....
Esetleg valami otlet? Most meg megvan eredeti is.
Csinaltam egy Inter_MusicBrainz_Mp3 konyvtarat. ebbe egyertelmuen azok az albumok vannak, amik megvoltak az adatbazisban es le lettek rendezve.
Lett egy Inter_Unchecked_Mp3 konyvtar is ebbe az a maradek kerult amit a program nem tudott lerendezni.
Egyelore x z y v w u t betuk vanak megcsinalva.
Lehet nezegetni, keresgelni, ellenorizni.
Egyelore nem tudok mit kezdeni az Uncheckedbe maradt lyrics-ekkel keppekkel ures hasznos es haszontalan konytarakkal. Otlet?
Meg a Magyarok teljesen hatravannak, es meg upload rendezese is, es meg a punkshare-en is vegig akarok majd menni.
Szoval remelem ebbe az evbe be tudtom fejezni :)
-MusicBrainz alapjan biztosan allithato tenyleg az a file ami ezen a nev alatt van.
-minden album teljes
-minden filenak egyseges nev szisztemeja lesz (01 szamcim)
-egyseges konytarszerkezet (eloado/album)
-minden tag szepen kitoltve
Kiprobaltam eleg jol mukodik, csak kicsit lassucska. Foleg ,hogy Au-bol nyomom...
Ez azt jelenti hogy most minden megfeleloen mukodik,
Az hogy meghalt egy winyo csak a kezdet volt aztan a vihar szarracsapta a bixet es persze az en gepen nem birta ezt a terhelest, es ugy megallt mint a szog.
Aztan a havi dijakkal is elmaradtam kicsit....
Szoval hazautaltam egy 6jegyu osszeget es dolgoztam vele tavolrol egy fel napot....
ennyi.