Leszdtem a legujabb TC 7.55ost allitgattam ossze-vissza, de nekem nem sikerult megcsinalni...
akinek mukodik az ossza meg, hogy miert nem. kivancsi vagyok ra.
Tobbieknek meg tudom ajanlani a FILEZILLA-t.
filezillával nekem is működik (windows alól),
az alábbi beállításokkal (máshol nem változttam semmit se az alapértelmezetteken):
[img]http://kepfeltoltes.hu/110627/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.h u_.jpg[/img]
a feltöltés is megy vele és nem szakadt meg (gyorsan fel is ment két kretens demó, meg utolsó alkalomék utolsó albuma, ami szerintem elég fasza lett)
én arra tippelnék, hogy a total comandernek a nem alapértelmezett portszám nem tetszik valamiért, de azzal tök mindegy mit csinálok nem megy
Ok. hazaerek es megprobalom valahogy tesztelgetni, egy kulso wifirol. Meg lehet baratnom winfosarol is megprobalom.
De olyan is beirhatna akinek mukodik....hogy neki hogyan...
Nekem pl. linux alol filezillaval siman mukodott.
nekem is ugyanaz a gondom, mint Dannak,
meg azt furcsálom, hogy firefox alatt simán belép, de total commanderrel egyáltalán nem akar, akárhogy is próbálom (a többi általam használt ftp-nél meg működik), router nélkül viszont ment
Valaki küldjön már egy screenshotot, hogy hogyan kell most beállítanom a total commandert, hogy menjen az ftp. Regisztráció megvolt. Bocs, ha hülye a kérés, de tényleg szükségem lenne egy igazán használható válaszra.
Megtettem az elos lepest, hogy internetszolgalatot tudjak valtani. azutan kerul a gep a kozel vegleges helyere a szoba kozeperol. aztan majd elinditom....ugy ahogy van.... aztan kozbe ha lesz idom rendezgetem....
daYna
ui:aki aggodott a maganeleti gondjaim miatt, annak koszonom. ugynezki, hogy minden jol alakult, sot tul jol is mert most epp ezert nincs idom a geppel foglalkozni...