A Csabika legagyobb örömére meleg fogadtatásnak örvendő új Csermanek Lakótelep lemez legközelebb élőben kerül bemutatásra a Miskolci Galéri udvarán, március 27-én pénteken 20 órától.
A műsort tovább bonyolítja a tavalyi földalattis eseményeken készült fotókból összeállított kiállítás, az eddigi videóanyagokból készült egy órás kollázs valamint Bakelit Bálint és DJ Sado tandem lemezlovaglása hallhatatlan régi és új zenékkel.
a szóban forgó előttit, egy lemezzel megelőzőre. amin nincsen rajta a mesteremberek, de azonnal utáni a legeslegelsőnek, ami egyesek szerint a nulladik.
Biztos annyira szégyellik a fijúkák, hogy oda má nem akarták kirittyenteni...amúgy meg csökkent ez az élvezeti fokon? (má persze ha létezik ilyen mértékegycség)
csókolom! tudna valaki erről a lemezről bővebb információt adni azon kívül, hogy ez a négy dal tökéletes? (úgy értem ez a négy szám a teljes album, vagy csak egyfajta előzetes?) köszönöm.
Baszod, nem is lőttem mellé, hiszen ebben a Kondor meg Dr. Akula is benne van. Meg ő van talán a Dolly Ramboban is? Segítsetek, kérlek, kortárs magyar popzenében jártas barátaim.
Csermanek lakotelep + Dj Coeurvert.
Csermanek Lakotelep (Csermanek stad) komt uit Hongarije en sluit aan bij de punk en casio-pop in de geest van Dévo, maar dan op z'n Hongaars! Ook al begrijp je niks van de taal, de ironische en abstracte humor is hoorbaar in hun muziek. Bovenop het programma zal DJ Coeurvert ons zijn minimix electropop op zoetzure aurgurken en andere new-wave met honing serveren.
"Magyar kulturális eseményekben gazdag szombati napunk lesz. Este 8 órától a Másik ember iránt érzett féltés diadala című filmet vetítik a brüsszeli Cinema Nova moziban, a Buharov fivérek filmje után pedig este 10 órakor a budapesti Csermanek lakótelep koncertezik. " Budapestiek még nem voltatok. :)
ígéretünkhöz alkalmazkodva, már idén készre csináltuk a tavalyi stúdió lemezünket, amely a Munkák és napok címet cipeli magán. az ára ennek megfelelően éppen kétezer. 36 perces vakáció a Csermanek Lakótelep minimalista paneljeiben.
fasza volt a kamrás buli tegnap. végre volt a kedvenc csl számom, és a selfish cunt is kiváló volt. bár kicsit érdekesen alakult ez az "elmarad", "mégis lesznek" történet, azért köszi a szervezőknek