Igen! én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ? zenekar azt mondta, hogy ők nagyon el vannak fáradva ésakkor inkább mégse lépnek fel, hanem inkább megkérdezték a csermanek lakótelep együttest, hogy inkább produkcióznának-e őhelyettük, mert ők fáradtak. jó-mondta a csermanek lakótelep együttes, elvégre mi nem vagyunk fáradtak. én egy kicsit inkább kipihent vagyok modta az egyik egyik tag, de rögtön a szavába vágott egy fölnött ?-es, "nem erről van szó". "nézzétek fiúk, nektek szüleitek vannak (ekkor az az egyik csermanekos elsápadt, de egy szót sem szólt, a társa könyékkel oldalba bökte), tudjuk. itt elvekről van szó. érdekes szó-mondta az egyik LTP-s. szóval - folytatta a remek ? muzsikus - csakhogy itt vannak bizonyos színvonalbeli elvárások. én azt hiszem értem... leesett a tantusz. a két csermanekes fiú (ha mondhatom így) a szívére tette a kezét és megesküdtek, térdre borulva, hogy nem hoznak szégyent a - részben - messziről érkező (igencsak helyénvaló) ? zenészekre.
2007. szeptember 23-án, tehát nemsokára inkább mégsem a meghírdetett program szerint alakul a muri, hanem a tschermanek lakótelep lép fel a várva várt ?-es csapat helyett.
bocsánat!
elnézést szeretnék szépen kérni, és... CSABI! nyomatékosította beszédjét a basszusgitáros gitáros
pardon!-felelt az érintett
|
|
|