Ha nem lépsz ki, akkor is be tudsz lépni szerintem. Legalábbis én soha nem lépek ki, pedig több helyen is netezek. Ha itthon nem lépek ki, attól még be tudok lépni a munkahelyemen, és akkor mire hazajövök, itt már nem vagyok belépve, tehát automatikusan kitesz.
Nekem nem regisztrációs problémám van, csak annyi kéne, hogy kiléptettek, mert egy olyan gépen vagyok beléptetve, amit nem tudok elérni! Astaroth a nicknév.
Még pár hete (1-2) regisztráltam ide Mojlepque néven. Azóta nem tudok belépni, azt írja, hogy várjak, amíg a "kontroll" email megérkezik. Próbáltam újra regisztrálni, de akkor azt mondta, hogy már létező felhasználó vagyok... Az emailem: mojlepque@freemail.hu
Köszi a segítséget!
Köszönöm a segíséget kaloz. Sikerült megoldani a problémát. Én ajánlom, hogy egy kicsit légy türelmesebb, vagy elnézőbb az új tagokkal szemben. Jobb fényt fog vetni rád, ha nem egyből lekezeled őket. Idézem sző szerint: "kezecskéddel írd be".
Köszönöm segítséged és megértésed. Na és persze türelmedet.
Olvasd el meg egyszer amit irtam: A PUNKFTP TOPIK ALCIMEBEN MEGADOTT CIMET.
Az elso hozzaszolas kicsit regen volt, azota valtozott a cim. Es a topik alcimet ne jelold ki mert nem fogod tudni, hanem kezecskeddel ird be. Amugy meg a PunkFtp topikban kell eloterjeszteni az ftp-vel kapcsolatos problemaidat...
Na szóval. Fogtam megnéztem azt a hsz-t szép kijelöltem azt a hosszú @-os címet és beilesztettem az internet explorer keresőjébe. Hát nem jött össze! Azt írta ki, hogy a "művelet a határidő túllépése miatta megszakadt.
Nos, akkor ilyenkor mi a tehendő?
Az az elso hozzaszolas pont eleg ahhoz, hogy elobbre juss: akar az explorerbe is beirhatod a Punkftp topik alcimeben megadott cimet, onnan letoltod az OLVASS:TXT-t es elolvasod (ezert ez a neve), es aztan azt csinalod, ami ott le van irva, onnantol kezdve meg mar ido kerdese hogy hasznalni tudd az ftp-t.
Üdv!
Mivel még elég kezdő vagyok ftp-k terén, dem ár sikerült beüzemelnem párat(Total comanderrel). Meg is néztem a Punkftp topicban lévő első hozzászolást ami ezzel kapcsolatos, de nem jutottam sokkal többre. Valamelyik admin vagy moderátor tudna nekem segítséget adni. Mint mondtam még kezdő vagyok, de hamar tanulok.
Előre is köszönöm.