Valószínűleg az a te 100 éves nicked. A régi emailcímeddel van regisztrálva. Ha a jelszavadra emlékszel még, akkor be tudsz lépni vele. Ha nem, de az email-cím megvan még, akkor visszakaphatod a nicket úgy, ha az "elfelejtett jelszó"-ra kattintasz. Ha nincs, akkor pech van, de azért lehet megoldást találni. Ez esetben írj levelet nekem.
Regisztráltam 100 éve, zetor néven, de elfelejtettem a jelszavam. Gondoltam regelek, de már létező a nick. Ha az véletlenül az én 100 éves nickem, akkor nem lehetne segíteni, hogy visszakapjam? Nem szeretnék "zetorka" maradni!
Ja, és amig nem regeltem zetorkaként addig egyáltalán nem jelenítette meg a hsz-emet!
párszor már probálkoztam de sosem érkezett aktiváló email, a rendszeretek meg azért sir hogy nem aktiváltam...hozzáteszem már egy éve probálkozom, pls engeggyetek beee :)
Valoszinuleg a spam folderbe kerulhetett a level vagy ilyesmi, mert elvileg elment. Probalj meg ujra regisztralni, ha nem talalod a mailt! Par percen belul meg kell erkeznie.
Az a gaz, hogy jovahagyosra allitottam a dolgot a multkori balhe miatt, de nem tudom, hogy lehet jovahagyni. :) Titannak irtam mailt akkor, nemtom, megkapta-e. Kiszedem a jovahagyosdit, regisztraljon mindenki ujra. Titannak meg irok meg egyszer.