Punk Portál >> Fórum >> Koncertek, bulik >> Koncertélmények, történések
Bejelentkezés - Regisztráció - Elfelejtett jelszó - Segítség
Koncertek, amiken már túl vagyunk.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-24 08:24:15 (32631)
nem voltam ott de +1 hogy legyenek korábban a koncertek!
[előzmény (32630)]

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-23 18:53:30 (32630)
07.21. nyolcésfél pingpongpálya

das lator: tök jó zenekar élőben szerintem, ahhoz képest, hogy milyen az izlésem, és hogy kb hetente hallom a teljes szettjüket a próbatermükből kiszűrődni. tudom, hogy ez ilyen direkt minimál szetap meg minden, de nekem hiányzik, hogy legyen mélye a basszusnak, hasonlók. de nagyon jó a két ének, az engem mindig megvesz. kicsit szarul szólt, dehát a koncertek egy kurva pingpong teremben voltak, szóval mit várunk.

vehemencia: már-már lassan hányingerem van, ha a vehemenciára gondolok, annyiszor hallottam/láttam őket az elmúlt egy évben. nembaj, megnéztem őket elejétől végéig, itt kicsit lejjebb halkitva a basszust hirtelen kiderült, hogy annyira nem is szól szarul a terem, csak brutál hangosak az alapok. janek tényleg az egyik legjobb (=legszórakoztatóbb?) jelenlegi énekes a szintéren. sörös doboz mikrofon nem volt sajnos, ami nagy minusz.

messer: nem vártam nagy meglepetésre, de azért jól meglepett. erőteljes volt, megjegyezhető (vagy csak brutálegyszerű?) riffek, tubák dobálta magát, satöbbi. nagyon korrektül szólt, mivel a dob meg volt baszva, az alapok szépen egymást kiegészitve bömböltek és az emberek is felfogták a visszhangot. kicsit olyan érzésem volt, ahogy hallgattam őket, hogy ez egy olyan banda, amilyen mindenki szeretett volna lenni ilyen 2008-2010 körül, mielőtt még mindenki magyarul kezdett el szövegeket irni meg ilyesmik. mindenesetre király, hogy vannak, budának is jól áll a gitár még mindig

és igen, könyörgöm, legyenek korábban a koncertek. gecijó volt hazaérni seggkészen este 8ra!!!!!

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-21 21:34:25 (32629)
2024.07.21. Budapest, Nyolcésfél, 16:00

DAS LATOR
VEHEMENCIA
MESSER


17:00 volt kezdés, 19:00 befejezés, jó sokan voltak, és utána is maradtak bőven emberek.

NAGYON üdvözölném, ha többször lenne ilyen korai koncert, és ezzel láthatóan nem voltam egyedül. Zenekarok, hangulat, beszélgetések, maga a hely, minden jó volt.

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-20 10:52:07 (32628)
Melóba menet mindig van 10 percem a kocsiba és ebből pár perc mindig az agyalás hogy mit hallgassak amíg beérek. Tegnap Death Threa - fog god and gowernemnt lett benyomva...később majd mondom hogy ez miért érdekes.

Mocsok szar hetem volt szóval már alig vártam hogy hazaérjek és pénteken és játsszak a kisfiammal. Ez helyrebillentett aztán BP-fele vettem az irányt. Lacinak megígértem hogy megyek a tegnapi bulira és most őszinte leszek. Ha nem ígérem meg szerintem nem mentem volna el.

Kivételesen most nem Kripta hanem Auróra! Jó rég voltam, de igazából semmi se változott. Az exposurt lekéstem sajnos és épp az

Aze N kezdte. Nem ismertem őket ezért végignéztem a koncertet. Nagyon tetszett hogy az énekes minden szám előtt elmondta hogy miről szól az adott szöveg nem hosszan pont megfelelően kifejtve. A srácok tökre jól együtt voltak viszont ami nekem személy szerint nem tetszett és ismétlem ez én vagyok az hogy egy számon belül 3-4 stílust is észrevettem. Aztán a következő számba jött egy ötödik. Nekem ez így össze vissza volt. Ettől független fasza koncert volt és az előbb írtak az csak az én személyes ízlésem de annyi pozitív kritikát írtam az izomerőszakpogo distroba hogy a koncerteknél kegyetlenül őszinte leszek inkább.

Jött a cseh - plzeni Hyacinth. A srácok szerintem nem voltak idősebbek 22-24 évnél gondoltam hogy na jólvan nyomjatok valamit...aztán felmegyek veszek egy club matet és haladjunk. Aztán ezek a suhancok haver úgy felszántották azt a mocskos Aurórát hogy a koncert végén fel kellett szedni az államat. A reggel hallgatott death threat köszönt vissza jópárszor kicsit madballosabban. A madballt ne úgy értsed hogy SZAR madball mert valljuk be a madball egy szar már és turnézú munkahely és a demonstrating my style után számomra nem érdekes a banda. Mit akartam ezzel? Ja hogy az énekesnek full Frédi madball hangja volt és a zene meg death threat több 2 step résszel és váltással! DE Na figyelj! Az énekes iszonyat nyomta. Úgy beugrott a tömegbe hogy csak néztem. Végig a zenekar is élte a témát ment a mozgás mindenki részéről. Végig ment a mosh a pitben meg a 2 step. Egy kis klubban egy cseh zenekar fiatal suhancokkal felfalta az egész közönséget! Engem nagyon megvettek! De kajak örülök hogy nem messze tőlünk ilyen bandák tanyáznak és nem kell hogy amerikából repkedjenek ide.

Jött a Neven Belgrádból akik egyszer már voltak a kriptába. Bevallom ők se érdekeltek. Ott már elvesztettek a koncert előtt hogy megtudtam hogy ez ilyen krishna core. Saját véleményem: nem szeretem ha bármilyen vallás benne van a hardcore-ban. Legyen krishna, kereszténység, zsidó etc. Leszarom hogy shelter, leszarom hogy cro-mags. Zao? Hagyjál már :D Saját vélemény vége és bocs ha esetleg megsértettelek. Nem a vallást kritizáltam csak a hardcorban elfoglalt szerepét. Aztán jött a Neven. Kiállt megint 4 suhanc kicsit lepukkanva és ...felrobbant az Aurora. Szerencsére ebből a Krishnas dologból semmi se volt csak pár számszövegből jött le. Szóval ezt a részt át is ugortam akkor magamban. Na de Fúúúú haver. Az énekes végig befeszülve nyomta a stage banterkodást és iszonyat küldte. A többi tag is végig pörgött. A basszerosnak elszakadt a pánt és végig fél lábon ugrálva tolta végig. A zene ilyen 90's metalcore plusz csomó gyors rész. Az ének meg ilyen váltakozva hadaró üvöltöző őrület. Rohadtúl egybe volt. Hogy az istenbe hogy pár suhanc ilyen bandát összehozott és ide írva a hyacinthet is? Ez mocsok jó volt! Azt hittem a hardcore már egy süllyedő hajó amiben szép lassan elöregedünk és már senki se tud evezni erre láttam 2 bandát fiatal arcokkal akik betettek egy mocsok erős motort és berúgták én meg csak kapaszkodok a helyemen hogy ki ne essek! Pont annyi metal volt benne amitől még hardcore az egész és végig volt egy lüktetése. Végig ment a mosh természetesen! Hatalmas respect a mosh crewnak akik tolták mert mosholni rohadt jó és annál jobb látni hogy beindulnak az emberek!

A koncert végén utolsó számnál előkerült egy harsona az énekes azzal küldte. Reméltem hogy eltolják a Shelter -alone on my birthday számot de hát nem ez lett. Csalódottságomnak hangot is adtam koncert végén, szerencsére vették a poént.

Köszi a szervezért a miner x core brigádnak! Fasza volt nagyon és még sok ilyet! Ahogy írtam csak azért mentem le mert megígértem hogy lemegyek meg persze bandázni is...de a zenekarok nem érdekeltek. Aztán az lett belőle hogy amin panaszkodtam mindig hogy nincsenek fiatal bandák...erre 2 beköszönt és beverte az arcomat! Hardcore still lives!


© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-09 23:56:03 (32627)
Time X Heist, Escalate, Ex poseur, Wheelbite - Kripta



Végre Lacival kiegészülve mentünk fel a kritába! Előtte természetesen megálltunk áldozni a kapitalizmus oltárán hogy az esti anarchovegan dolgokat kompenzáljuk!
Leérve rengeteg ismerőssel találkoztam! A buli előtt egy napig csak youth crewt hallgattam hogy hangulatba hozzam magamat! Sikerült is!

Kezdett a wheelbite! Én a srácoknak is mondtam. A demo szerintem nem lett a legjobb és most az izomerőszakpogos énem beszélt nem pedig a kíméletlen akivel ha elkezdesz beszélgetni a mostani
hardcore bandákról vagy a Chublain Clanról vagy az új belgradoról akkor meglepődsz hogy miket fog mondani! Ennek semmi se jó? Kérdezed hogy mivan te barom ott ragadtál 1983-ban? Szóval ha a demo nem is jött össze a koncert nekem nagyon tetszett! Hiába Csoki alig tudodd dobolni mert fájt a keze
attól még ez volt a legjobb ahol láttam a srácokat! Volt sok új szám...amik vegyesen tetszettek. Nem homogén az egész....persze kit érdekel jön a kérdés? De egy modern hc téma mellett egy oi-ozás aztán egy ploited riff. Na érted! Fasza lesz ez mert a srácok
mocsok lelkesek és érzik is csak még össze kell a számoknak érni jobban és kicsit tisztúlni hagyni a képet.

Ex posuer jött! Kint dumálgattam aztán beevette a fene a koncertre és hát...ott is maradtam. Ilyen post hc emo részekkel tarkított zene volt. A srácok nem ma kezdték a zenélést és ez érezhető is volt rohadtúl. Nekem az este egyik nagy meglepetése és várom a
felvételt!

Escalate! Respekt a srácoknak hogy nyomják a vegan messeaget meg a straight edget de most inkább kint beszélgettem. Nem az én zeném a dömdödöm.

Time X Heist! Koncert előtt belehallgattam és ami eszembe jutott hogy ez a banda irgalmatlan klissé halmaz. Aztán gondolkodtam hogy igazából csak 3-4 youth crew bandát tudok mondani akik ebből a halmazból kitőrtek szóval ez ebben a stílusban TOTÁL OK!
Jó sokan eljöttek az este aminek tökre örültem mert rég volt ilyen hagyományos HARDCORE zenekar Budapesten. A srácok nem találták fel a spanyol viaszt és 20 éve tuti a hold x true vagy a strength inside nyomta vola előttük a Marcopoloba vagy a loksiba.
Hála az égnek a hangulat is olyasmi volt mint régen! Ment a 2 step és a mosh! Öröm volt látni meg a zenekart is hogy mennyire élvezik a koncertet és ott helyben realizálódott hogy lehet hogy semmi extra nem volt ez a zenekar de amikor a szövegeket üvöltik mikrofon nélkül a tagok
az úgy nekem bőven magasabbra emelte a dolgokat! A hangulat végig király volt! A végén a floorpunch changes feldolgozásra már én se tudtam nyugton maradni és mentem mozogni hogy fél perc után ki is fulladjak. Old school hardcore zenekar fasza koncertel amin még mozgás is volt és végre feldolgozások is voltak? Kívánhatnék többet?

Fasza koncert volt köszi Bencének a szervezést!



Failure, Shitbrains, Tokmány - Kripta



Fent voltunk a családdal Budapesten hogy Gosikát állatkertbe vigyük aztán fent is aludtunk. Este volt a Bane koncert meg a Comeback kid! Természetesen nem oda mentem mert az első Comeback kidet még csípem utána köpöm a zenekart mert nekem poppos lett és egy hc banda ne legyen poppos! Wake the dead! AHAA MEG A F...om! Bane-t meg inkább megnézném úgy hogy D-bar (Bane énekes dj neve) DNB szettet tol az hamarabb lázba hoz mint
sokadjára a can we start again. De ez én vagyok akinek semmit se jelent ez a zenekar azon kívűl hogy mindig TOP előzenekarokat hoztak magukkal. Szóval Lehúztam a Kriptába ahol lekéstem a Tokmányt. De azt hallottam hogy állítólag a svéd Sauna nevű zenekarra hasonlít amiről az életben nem hallottam!

Shitbrains - Bevallom őket le akartam késni mert ilyen névvel ez lekésős volt nekem. Aztán nem késtem le és beálltam megnézni. Ha a tagok nem mondják akkor is megmondom hogy los angelesiek. Dobos / gitárének kombó. Az énekes csajon papucs és fehér zokni kombó eléggé hardcore volt! A koncert alatt csomószor eszembe jutott a predator 2 nemtudom hogy miért...bár hogyne! Mocsok meleg, los angeles, szűk helyek...és power predator! Szóval
mocsok kemény power violence grind részekkel. Örülök hogy nem késtem le mert kár lett volna!

Failure már ismerős volt nekem mert van tőlük egy kislemezem. Koncert előtt Mátéval dumáltunk és szóba jött a scholastic deth ami koncert végén egy tök jó párhuzamnak tünt. Kajak hasonlít a 2 zenekar! Bár a scholastic detahben van basszeros. Itt nincs. A gitároson van cipő! Itt papucs volt és nem fehér zoknival mint a shitbrains énekes csaján hanem feketlével. Plusz eszméletlen grimaszok mentem végig engem teljesen megvettek és ellopta a showt!
Itt már kevésbé power violence inkább a fent említett banda vagyis mocsok kemény hc gitározásokkal najó meg kis Pw de csak módjával! Mocsok jó koncert volt köszi Bélának a szervezést!

Hazafelé lemerült az aksim egy kúton. Tudtátok hogy 40-50.000 ért bikáznak hajnalban az autó mentők? Jó buli! Egy taxisal megoldottam olcsóbban de hú. Ez drága buli volt!



Kpax!, Glossa, Gepart SS - Kripta



Tegnap is lehúztam a Kriptába Lacival és lent találkoztam Levivel aki elmesélte az Outbreakes élményeit!

Gepard SS - Kb Juggler csak más az énekes aki még gitározik is. Tök érdekes hogy a jugglert 2 éve láttam először a KPAX! előtt és most is a KPAX! játszott!
Ha nem ismertem volna a jugglert szerintem most is padlót fogtam volna..párszor fogtam is rohadjanak meg!!! Király koncert volt! De azt meg kell jegyezzem hogy egy önálló frontemberrel jobban ütött az előző téma de így is fasza volt! Rohadtúl várom az anyagot!

Glossa! - Gloss - Glossa! Nem hasonlítottak a Glossra- de nem is tudom miért írtam ezt még szóviccnek is szar! Szóval igazából kint dumáltam bocs. De pár számot megnéztem. Jól szóltak és igazából király hogy fiatal arcok nyomják full lelkesen és a közönségben is nagyon sok fiatal volt! Ennek rohadtúl örültem! A zene ilyen hardcore, crust féleség igazából még
aránylag egyben is volt! Nyomjátok faszik/csajok!

KPAX! - 2 éve láttam a gólyába akkor azért mentem le mert rohadt jó volt a lemez ami kijött és a koncert is. Most is van új cucc egyenlőre csak kazin. Itt most be is rakom mindjárt a dekkbe mert megvettem tegnap!
Az auroras buli jobb volt de itt is tetszett! Volt pár fasza rész amikor csak merengtem meg párszor majdnem egész termes pogo pit keletkezett! Aránylag sokat tolták de nem untam a végére se. Fasza buli volt így hét indításnak!

Hazafele egy állatot se láttam az úton pedig mindig van őz, nyúl, róka, borz...most csak egy nyulat és pont a házunk előtt ahol még kóbor kutya se szokott lenni!


© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-03 14:19:54 (32626)
MELEG :)
[előzmény (32625)]

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-07-03 12:43:22 (32625)
irjon már valaki milyen volt freakend

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-29 16:26:23 (32624)
2024.06. 20. - Menzingers, Lucero, The Dirty Nil (Asheville)

A konyó egy Salvage Station nevű helyen volt a folyóparton, ami a google maps szerint 40 perc sétára volt a szállásomtól (ami amúgy közvetlenül egy Orange Peel nevű rockklub előtt volt, ahol állítólag csomót játszott már a Dino Jr meg a Replacements meg egy csomó fasza banda, de amíg én a városban voltam csak geciszar pózrokk glam metál zkarok léptek fel ott persze), úgyhogy úgy voltam vele azt simán lesétálom, hát tanulságos kis séta volt, útközben átkellett mennem egy autópálya szakaszon full gyalog meg tök elhagyatott földutakon (nem, ez nem a mit álmodtam topik, de kb same shit) , láttam elütött kilógó belű oposszumot az út szélén, meg egy kisebb csövestanyát is kereszteznem kellett útközben, meg síneken is kellett gyalogolnom, szóval kösz google maps. Izgi volt, és geci meleg, mire odaértem a helyhez, csatakos izzadt lett a pólóm és a zsíros kis testem.

A bejáratnál a gecis szekák megmotoztak mert nem szabad fegyókat bevinni, ami szerintem tök ciki, ha már a walmartban vehetek ott shotgunt meg pisztolyt mit kell így csicskulgatni hogy koncertre nem vihetem be? ráadásul el vették a két kicsi dogwalker füvescigimet is, kérdeztem a szekát, hogy can you hold on for that until i come back? kiröhögött a gecibe, mondtam akkor have fun bazmeg, szívjátok el.
A hely maga elég hangulatos volt, a közönség geci vicces, csomó arc cowboy kalapban meg csizmában, transzfesztita öregemberek, random klasszik orgkóros csicskák, meg moonshine szagú zz top cosplayer rokkerek is, előttünk járnak stilóban is az amerikaiak, na.
Volt még kb negyed óra az első zenekarig, körbenéztem a szpoton. Mivel tök éhes voltam bevertem egy jó csípős szendvicset a büfében aztán gondoltam, mivel Asheville a sörfőzdéiről is híres, ideje betesztelni néhány helyi sört. Egy gyümölcsöst meg vmi ipát ittam, két pohártól úgy bebasztam mint a szar, szóval utána már csak vizet ittam.
Kezdett a Dirty Nil, őket felvételről egész funnak tartottam idáig, mert ilyen metallicás trashmetál riffekkel meg néhol ilyen doommetálooskodással felgagyizott poppunkot tolnak. Élőben az egész viszont egy kurvanagy pózfesztivál volt, kb 3-4 számot bírtam ki belőlük, túl sok pofázás, túl sok jópofáskodás, túl sok köcsögösködés volt ez nekem, meg túl szép emberek is voltak ahhoz képest, h ilyen zenét játszanak, azoknak meg kb soha nem hiszek.
Utánuk jött a Lucero, nekem ők voltak az est főattrakciója, jó szőröshangú szomorú rednekk kavbojpánk, gecisokat hallgattam régen meg néha most is rájuk veretek amikor elkap a blúz. A helyszín, a közönség, meg a hangulat tökéletesen passzolt a zenéjükhöz, jó southern rokkos vájbok, dögmeleg, sörös bódulat, foghíjon át cigizés. Túl sok új számot játszottak, amiket nem annyira ismertem, de szerencsére a szett második felében már előjöttek a kedvenc trekkjeim sorra. Faszán is játszottak, nem sztárkodtak, lenyomták a számaikat azt heló. A szintis tag végig teljesen mozdulatlan volt a koncert alatt kb, azon gondolkodtam hogy ő vajon nem-e egy ilyen chucky cheese-es animatronik figura-e. Vicces volt, éreztem is közben érzéseket, utána úgy voltam hogy a Menzingerst már láttam kétszer, jó kis lötyi poprokkpánk, de nekem sose elég tökös. Most is ilyen volt, megvártam míg eljátszanak legalább két olyan számot, amit tényleg szeretek, aztán már olyan fáradt voltam, hogy meg se vártam a végét, hazahúztam a szállásra a faszba jó másfél órát aludni, hogy utána kb 36 órán át utazhassak haza. Baró volt

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-28 16:43:43 (32623)
tegnap gólya, grindcore bulika

én szerveztem a cuccost, főztem, satöbbi, szóval turbulens volt a délután. megérkeztek a külföldiek, a franciák régi jó cimbik, szóval jól odaégettem a rotyogni ottfelejtett kaját. cserébe ez nekik nem tűnt fel, és mikor telipofával izlelgették órákkal később, akkor az amcsik nagyon kivoltak rajta, hogy valószinűleg füst aroma van benne, az basz annyira, mire a franciák kijavitották őket, hogy neeeeem, magyarországon van egy ilyen füstölt paprikapaszta amit nagyon sok kajába tesznek a magyarok és gecijó, holnap vesznek is pár tubussal, mert imádják. aztán mikor a lábas végére értek, mondtam, hogy lol, nem, csak kurvára odaégett, de egészségükre. amúgy tényleg finomra sikerült! (mondjuk nem szoktam szart főzni).
tök sokan jöttek el erre a bulira (50), ahhoz képest, hogy a legutóbbira mennyire meglepően kevesen, illetve, hogy amúgy mostanában mennyire leszarják az emberek itthon a grindcoret úgy amblokk - forditott arányosan ahhoz képest, hogy mennyire sok arc jelenik meg mostanság dropdead és hasonlók, random grindcore/pv pólóban és egyéb random ember visel extrémgyorszenés ruházatot koncerteken, pár évvel ezelőtthöz képest. ráadásul még freakenden is játszik a duó - de garantálom, hogy zetorka meg én voltunk a közönségben a két ember aki még a hétvégén lemegy freakendre, szóval innen is üzenem a jövőnek, hogy semmi közöm az ottani létszámhoz

na mindegy, konyók:
VOMITOLEPSIA: hááááááááááát, ez én voltam és azért lett ez a nyitó 'zenekar', mert bár a franciák jóhogy nem kétszer járnak magyarországon egy évben koncertezni, de bazmeg minden kibaszott alkalommal a mizsei valamelyik projektje van előttük. másrészről nincs is most nagyon grind zenekar itthon, ami ráér, meg nem volt időm foglalkozni az összeszervezéssel, szeretem szopatni magam, satöbbi. na mindegy, volt rá pár hónapom, hogy kitaláljam mit szeretnék, és ki is találtam aztán természetesen rajzoltam egy logót a boritóképre azt csumi. előtte lévő nap meg aznap megirtam minden zenét, leprogramoztam a dobgépet aztán főzés előtt még elugrottam a terembe, segitettem a homárnak a felvételhez a dob hangolásban és mikrofonozásban, összepakoltam a pedálokat és zúztam át.
most kicsit ugráltam időben, de lényeg a lényeg, tök oké volt egy ekkora faszságnak, tök hihetőnek hangzott a szinpad előttről, bár én csináltam egyedül az egészet. pozitiv visszajelzéseket is kaptam csak. a hangositó amúgy seggmásnapos (vagy inkább aznapos volt) munkateljesitménye alapján, dehát ez van. gondoltam a másik két zenekart lenyomni rutinabb feladat lesz neki.

WHORESNATION: ezt a bandát már kajak 15+ alkalommal láttam életemben és mindig geeeeeeeeeecire jók. lemezen szerintem még egyszer sem hallgattam meg úgy, hogy leülök és végignyomom, pedig splitem is volt már velük. imádom őket, legjobb kibaszott arcok, emlékeznek az összes kibaszott fos poénra amit életem során mondtam nekik és visszaidézik évekkel később is. ha létezik isten, akkor azzal büntet engem személyesen, hogy nem egy városba teremtett minket.
a koncert teljesitményük amúgy 10/10+-os volt, mint mindig, viszont ennyire szarul még életemben nem hallottam őket hangositva. de tényleg. egy kibaszott massza volt, pedig a gólyában azért minimális hangositással is lehet jó grindcore koncertet lehozni. az fix, hogy ha legközelebb jönnek és nem a kriptában szeretnének játszani, akkor nem a szinpadra teszem őket.

ENDORPHINS LOST: még pár éve lecsekkoltam ezt a bandát és meglepően jó volt, ilyen tipik amcsi pv-s grind cucc, jó kapkodós, túl sok kohézió nincs a riffek között de csilliónyi ötlet meg mittudomén, alapvetően olyan grind ami elmegy a fülem mellett. élőben tök meggyőző volt, bár ez tényleg annyira gecire szarul szólt, hogy bántotta a fülem. se nem volt gecihangos, se nem volt kemény, de tudtam, hogy ez nem a zenekaron múlik, úgyhogy a szinpad legsarkából néztem meg pár számot, amennyit a figyelem küszöböm megengedett nekem. kurvakeményen nyomták, főének kifelé 0, ha 10en nem jöttek oda hozzám, hogy kezdjek valamit az énekkel, akkor senki. természetesen, mint bennfentes sokszor próbáltam meg közben járni, de hát sajnos a helyzetet ismerve én sem tudtam túl sok mindent kezdeni a dologgal. pogácsa az volt, de nem az alapközönség miatt, hanem a pár hótrandom köcsög miatt, akik tipikusan nem a koncertre jöttek, ezért be se fizettek, nem volt karszalaguk, de azért végignézték a koncerteket és a végén fossá-húggyá verték egymást. grat, miattatok tart itt a szintér, köcsögök! küldeném mindannyiótoknak a potyautas cimű számot a sotétól, 10 évvel ezelőtt is ti voltatok a probléma!!!!!!!

na mindegy, remélem freakenden jobban fog szólni az egész
köszi mindenkinek aki támogatja a kurva grindcore cserediák programot!!
illetve namedroppolás: mindig jó koncerten látni zetort,látni xfreedomfighterx-et (természetesen minden létező zenekarnév parafrázis meg lett dumálva) és az öreg sláger dokit is!

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-27 19:17:25 (32622)
délamerikai napok a Kriptában:


pont ezelőtt beszélgettük a napokban ofnergerivel (ex-unit731, ex-demoscene, ex-palánta) miközben ő éppen az unidad/alambrada turné amsterdami állomásának koncertjére tartott, hogy ráuntunk már az ilyesmi délamerikai / spanyol az utóbbi (jézusom kb már 10 :-DDD) években pörgő hardcorepunk zenekarokra, mert ja kurva faszák de kicsit most pihi, mert hallottunk már mindent. na de látni még nem... hoppá. lássuk is:

07.25. Glossa, Tunga Penetráns, Ayucaba

milyen jó hogy játszottam ezen az estén mert különben valszeg le sem mentem volna, mert oké Innyeción tagok vannak benne az húzott azért de gecire fáradt voltam, meg ez a nincs semmi a neten dolog elég béna (megmagyarázták) meg hát annyiból hogy metálpunk azért egész szar is kikerekedhetett volna.

úgy indult hogy tofugazi(norms, kiégett föld) aki a tungapenetránsban basszusgitározik eltörte a kezét szóval ketten maradtunk bulldózerrel (a tag aki feldobolta a legendás sex riders demót, retorsion) aki mondta hogyha már ilyen basszus nélküli duófelállású bohócmutatvány lesz akkor a legbeálltabb is legyen. ennek tudatában indultam a kriptába. jó korán hogy még mindenki előtt odaérjek hogy ki tudjam próbálni azt hogy kettéosztom a gitár jelét és basszuscuccról is szóljak egy basszusfuzzal meg egy basszus envelopefilterrel hogy azért legyenek baszó mélyek is ne csak a ssssssssssssss. miután ezt beadtam jött a glossza felpakolni. gondoltam hajtok egy cigit de otthon hagytam mindent :-DD bulldózernek elfogyott. senki sem elérhető akit próbálni lehetett. megjelenik a külföldi zenekar hogy nekik is nagyon kéne de senkinél sincs :-DDD mármár majdnem piálásra fordítottuk a fejünket(fujj már...) mikor mint már oi sokszor az életben most is a feleségem húzott ki a szarból. pont addigra ért le mikor kezdett a

glossa: nagyon fiatal arcok, kurvajól nyomták gecikemény nagyon ügyesek. vannak ilyen döngölős keménykedős részek azok nagyon szarok sajnos. hozták magukkal a crewt szóval volt pogó rendesen, énekest felemelték és megszörföltették visszatapsolás minden.

tunga penetráns: na mivel már minden oké meg tofugazi amúgy is kiesett akkor gondoltam játszunk új számokat is olyanokat amiket még sosem próbáltunk énekkel :-D jó hoki volt. de amúgy lehoztuk meg jól körülményehez képest kurvajól szólt szerintem. amúgy bécsben az ekhban jobban készen voltunk de ott bulldózer azért be is volt baszva kegyetlenül. az egy jó szennyedék rawpunk konyó volt. na de ja szóval jópofa volt. selin (cayír, áttét) azt mondta neki így duóban még jobban adta :-D
ezután elkapoltam a kibaszott sok szarságomat ami volt vagy fél óra. már majdnem hazamentünk a faszba de pont kezdett a zenekar gondoltam belenézek

ayucaba: ez a zenekar annyira benne van az undergoundnak ayucaba hogy csak néhány fostos élő felvétel van róluk a youtbubon. gondoltam szokásos tupatupa ánárkiá políciá punk lesz(amit nagyon adok) vagy esetleg blackmetálos punk(amit nagyon nem). volt cosplayezés azért meg metál pólók. egyik oldalon flying v és marshall másik oldalon roland jc és superstrat. na és hát kiiiiiiibaszott király volt bazmeg. a legjobb metal: heavy metal!!!!!!!!!!!!!! persze azért kicsit gismösen punkosan de kurvajó szólók gecinagy dallamok, csak zajosan mocskosan temperamentumosan :-D nagyon tetszett meg is vettem a kazettájukat. ja és iiiiiiiszonyat brutál pogó ment rájuk (20 fizető volt kb bazmeg.... amúgy.. faszomat) de azok csépelték egymást rendesen. ez rendes vidéki pogó volt (gyk vidéki pogó = egymás szarráverése) sőt még mosholás is ment. volt a klasszik pózer bemész nyomsz egy faltol faligot aztán kisétálsz :-D minden :-D a basszeros egyszer számok között nyomott egy hosszabb beszédet hogy milyen fasza hogy vannak még ilyen helyek és hardcorepunk a legjobb, a háború nagyon rossz stb (itt a portálon azé had ne kelljen magyarázni hogy mit. tudjátok. A KIBASZOTT ÉLETÜNKRŐL BESZÉLT) meg hogy milyen fontos hogy hétköznap lemész koncertre (ezé nincs bandcamp meg stb mert hogy az élő része is fontos és nem szabad állandóan csak a mit hallgatsz éppen topikon lógni) na és hát mindeközben meg a közönség részéről ment az óbégatás, mikrofonba ZIGAZAGAZIGAZAGA OIOIOI üvöltözés MADRIIIID bekiabálások minden volt. jó kibaszott ciki volt. fasza 2007 halimba kupica kocsma hangulat. másnap mondta amúgy a basszeroscsaj a tofugazinak hogy ja nem volt cink mert látta hogy tinik azt úgy volt vele hogy jóvan tökmindegy pogózzanak.
szóval gecire örülök hogy maradtam.
ja igen xviktorxnek speciálba a pólók: énekesen death, basszeroson ferocious x, doboson vmi metálos dolog nem vágom, gitároson nem láttam a bőrmellényétől, másik gityóson meg kb ilyen glamrock ing.
a portálról amúgy ott volt zsoleszka, zetorka, karfiol, richkidonlsd, tofugazi asszem ennyi ha valakit kifelejtettem bocs.


kurvakevesen voltak vajon ha hetente ment volna róla három poszt az tetves facebookon hogy jajjdeszuper többen lettek volna? lehet de nemá bazmeg meg amúgy


07.26. unidad ideologica, alambrada, homár
az még furább hogy ezen a tegnapin is gecikevesen voltak kb 30. pedig baszod jogosan széthypeolt lavidás zenekar columbiából. tavaly az algarán miért volt kb teltház? ezen meg 30 ember? mert azt hónapokig masszíroztuk az emberek fejébe hogy úristen de fontos? meg nevet adtunk az eseménynek nemzetközi punkkongresszus találkozó vagy mi a faszom? vagy mert ott a berosszulás volt az előzenekar? vagy postpunk ennyire jobban megy? valszeg ezek közül mindegyik. na mindegy amúgy én leszarom mert ott voltam és kibaszottkurvajól éreztem magam. és láttam is legalább. de tényleg

AKI EBBEN AZ ORSZÁGBAN SZERET POGÓZNI ÉS NEM VOLT OTT TEGNAP A KRIPTÁBAN VAGY TEGNAPELŐTT VESZPRÉMBEN AZ AZ ÉLETE ALÁFESTŐZENÉJÉT MULASZOTTA EL!

de komolyan. (még mielőtt jönne az hogy akkor én miért nem nyitottam fel a gödröt. hát binder dándet és öreg vagyok öreg, beteg és fáradt.)

nade koncertek:
homár: lemaradtam róla mert hegymegivel(a tokmány), és raymondal(a tokmány) lógtam a próbatermükben. amúgy a homár éppen ma veszi fel az új lemezét és nagyon várom mert gecijók szoktak lenni.

alambrada: nem hallgattam meg előre. unidad ideologica miatt mentem és vártam már nagyon régóta ezt a koncertet. nemtudtam mire számítsak és hát
AZTAKURVAKIBASZOTTISTEN tejóóóó ég.
HARDCORE!!!!!!!!!!!!!!!! nem ám csöves punk bazdmeg ez HARDCORE volt!!!!!!! istenem kibaszott rég voltam ilyen koncerten és rég voltam ilyen jó koncerten. kurvajól szólt gecijól játszottak. és kiiiibaszott gyorsan. tejó ég. és a stop n go-zás fúúúúúhhh én azt amúgyis imádom és hát itt volt dögivel és gecijól. tökéletesen egyszerre megállás, síri csönd és bummmm indulás. elképesztő volt. színpadon ketten is vans sk8-hiban!!! annyira gecijó volt hogy szólt ez a kibaszott gyors harvest hardcore, pv-s vokálok néha bedobva a basszerostól és hát igen a délamerikai ízzel megbolondítva meg azok a felpörgetések áhhh eszméletlen jó volt a dobos. énekes végig ugrálta táncolta max respekt nekem max egy szám után végem van mint a botnak. amint elkezdték arra gondotlam hogy geci ezt xviktorxnek látnia kéne kurvára megörültem mikor megláttam hogy ott van. alap hogy karfiol is ott volt, buda_, mark chapman, xviktorx, Rich_Kid_On_LSD, tofugazi fasz se tudja ki még.
nagyon jó koncert volt teljesen váratlanul ért és pont erre volt szükségem. punk=élet

koncert után is csak erről tudtam beszélni hogy ez mi a faszom volt.

ekkor tudtam meg hogy az unidad ideoligicaban ugyanaz a dobos, a gitáros fog énekelni, az énekes pedig basszusgitározni. szóval csak egy fő más. a gityós. hatalmas hendrix frizura és épp a koncertje előtt beszélgettem vele kicsit a merchpultnál miközben egy hatalmas fullgreent hajtott éppen majd indult is a színpadra.

unidad ideologica
kibaszott állat volt ez is olyan volt mint amit vártam. gecidurva kaotik hc. de punkosabb mint az alambrada. KIBASZOTTUL POGÓZHATÓ!!!! NAGYON SZAR HA LEMARADTÁL RÓLA POGOZÓSOM. énekesen kaaos póló!!! eszembe jutott közben hogy emellé még egy balta koncert milyen szépen illett volna.
összességében az alambrada jobban adta de lehet csak mert ők kezdtek nemtom.
szal ja év bulija. (hányadik?)

lemeze sajnos nem volt szóval megvettem a legocsmányabb pólót ANTI FUTURO!!!!!!!!!

koncertek után húztam is haza a faszba egyből mert engem csak a muzsika érdekel
nincs élet a hardcorepunkon túl!

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-27 09:04:49 (32621)
Tegnap annyira szar napom volt melóba hogy már alig vártam hogy legyalulják az agyamat! Karafatyi nem tudott jönni mert a MAI FIATALOK NEM AKARNAK DOLGOZNI és ez miatt neki tovább bent kellett maradni. Megtettem a szokásos kitérőmet a Bikás parkba hogy a kapitalista oltáron áldozzak aztán húztam is a Kriptába. Lent találkoztam Bencével és Levivel akikkel egy jót dumáltam.

Bentről a Homár kezdett PONTOSAN 21:20-kor! Amit kintről hallottam az tetszett. De a téma annyira jó volt a srácokkal hogy a beszélgetés fonalát nem akartam elcsípni.

Alambrada - Columbiai banda. Előtte már hallgattam őket és sejtettem hogy ez nem lesz semmi. Amikor elkezdték így robbant az agyam. Mivan?!?!?! Már ott teljesen kivoltam hogy dobosnak TEHÉNKOLOMP volt felszerelve. És tudod mi a tehénkolomp? OLASZ HARDCORE! Végig az járt a fejembe hogy most vagy a Lip Creamet vagy a Negazione-t látom. Vagy a kettejük szerelem gyerekét egy beszpidezett állapotban. Brutál volt. Non stop dara de úgy hogy a tempováltásokkal pont annyira ütöttek ki hogy ne unjam meg egy másodpercre se. Az egész zenekar élt nem állt mint a lakodalomban a .. Mocsok egy koncert volt azt hittem mehetek haza ez ennyi volt a relék kiégtek. Amikor láttam a what happens nextet 2003-ban akkor csak évekkel később fogtam fel hogy haver ez mekkora volt...most szerencsére már évek alatt annyi szarral bombáztam az agyamat hogy tudtam hogy haver ez itt most olyan ami nem felütött..ez real.

Unidad Ideologica - átfedés a tagok között. A gitáron az at the drive in énekese. (ha ott voltál érted) Lemezük a la vida es un musnál jött ki ami ajánló ha nincs benne szinti! (mekkora SZAR Már az új belgrado? Most már leírom!) Jó nagy turnén vannak a srácok de ez nem látszott meg rajtuk hogy fáradtak lennének. Azt hittem az alambrada letámadott mindenkit és már felkészültünk a csatára hogy jöhet bármi...DE de az unidad haver olyan energiákat mozgósÍtott hogy folyamatosan kúszott fel a koncert az alambrada szintjére és akkor haver jött a szónikus támadás és kész vége. Haver ha előzőleg a negazione lip cream akkor itt a wretched lepolirozva dél amerikai virtussal úristen. Ezt nem hittem el! A dobos ugyanaz mint az alambradanál és haver...ez a dobos Columbiába tuti hogy egy nemzeti kincs. Elképesztő volt!

Koncert után csak zavart arcokat láttam mert meg motyogást hogy mi volt ez úristen...az tuti hogy a ez a koncert emlegetve lesz egy darabig mert ilyen durva párost nem látni minden nap ami ennyire átjön a színpadról, a zenével az energiával.

Nem voltak sokan, nem volt nagy nyomulás de az agyam kiégett. Rohadtul megérte felmenni.

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-19 12:17:10 (32620)
Ilyen beszámolót mindíg kérnék szépen ;)

Mindkét külföldi banda nagyon szuper volt. Ezt a stílust itthon senki sem nyomja/nyomta itthon.

Nekem a Shitty Life tetszett jobban, mert kevesebb váltás, több szélvész tempó volt. Rokon zene a Jodie Faster.

De mindkét zenekar nagyszerű és kuriózum volt.

A hangerő olyan brutális volt, hogy jópáran dugtuk be a fülünket, pedig edzett vagyok :)
[előzmény (32619)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-19 09:08:54 (32619)
Nem mondom hogy régóta szúrtam ki ezt a koncertet de mióta láttam és ott figyelt a telefonom naptárjába már hegyeztem rá a fogamat. Indulás előtt ment a nagy dilemázás...nemtudom miért de ott álltam a ruhásszekrény előtt és agyaltam melyik pólót vegyem fel. Oda is jött a feleségem hogy Mi a francot agyalsz ezen? TE EZT NEM ÉRTHETED vagyis igazából megpróbáltam elmagyarázni a hardcore pólók jelentőségét neki koncerten ami nagyjából ez volt: 20+ éve amikor lementél egy koncertre akkor látatlanba megmondtad valakiről póló alapján hogy ez fasza gyerek, ez jó csávó ez egy pöcs. pl Amikor én lementem throwdown pólóba what happens next koncertre a mostani énem simán elment volna magam mellett...de ha mondjuk egy lifes halt póló lett volna rajtam akkor elismerően biccentek, -fasza póló haveeeeeeeeeeeeeer- - röviden REAL RECOGNIZE REAL és a póló az első check. Boomer vagyok le lehet ezt köpni de régebben így volt. Szóval ez miatt agyaltam a feleségem zavart arcát figyeltem hogy ezt ő nem érti és igazából mi a francot magyarázok szóval fogtam egy boston strangler pólót és húztam anyámékhoz Gosikával. Út közben -apa tedd be a Gabit- szóval már megint pörgött a GÁZ GÁZ DE NE PARA. Anyáméknál Gosi lepasszolva és húztam fel BP-re. Menet közben képtelen krónika amiben verekedő kabala állatokról volt szó szóval mondhatni hogy HARDCORE! Felértem a BikásParkba ahol a kötelez körömet megtettem egy helyi gyorsétterem láncba ahol leülve hogy kapitalistamocsokkal szennyezzem a beleimet olvastam hogy a zenekar Röszkén szop a határon. Mivel fuvarszervező vagyok egyből villogott a piros lámpa hogy ezt baszhatom és húzok haza...de felmentem a reddit mocskába és elcsesztem az időt és közben jött a hír hogy 22:00-re érkeznek. Najó húzzunk a Kriptába. Lent egyből Karfiollal találkoztam akivel jót dumáltam aztán csapódtam ide meg oda. Aránylag voltak is emberek de nem teltház.

Első zenekar a vehemencia volt. Röviden. Nem tetszett. Nem találtam semmi fogódzkodót meg úgy egyben ahogy volt elment mellettem. Azért ráhallgatok bandcampen lehet felvétel megüt és majd legközelebb élőben is fog.

Shitty Life - Olasz srácok. Pár éve már voltak BP-n akkor nagyon mérges voltam magamra mert kihagytam őket...csak úgy a radar alatt elmentek mellettem. Amit tudni kell hogy kb DEAN DIRG, Jody Faster vonal....mocsokgyors, vékony gitár aminek a szopója vagyok és dara de úgy dara haver hogy nem MÁR MEGINT dara hanem EMLÉKEZETES dara. Rohadt jó volt a koncert csak mocsok hangos meg nem is szólt jól. Régen full leszartam hogy szól valami mert amíg mosholok tök mindegy csak döm dödöm legyen meg tuka tuka de így hogy már csak a pit szélén állok és rázom az öklöm már kijönnek a részletek. Mindegy már itt konstatáltam hogy rohadtúl megérte várni és már ezért megérte eljönni! Fasza koncert volt!

Közjáték. Odajött hozzám a Judy and the jerks basszerosa hogy -rohadt jó a boston strangler pólód, klasszik banda-. Ha ezt hallotta volna a feleségem akkor megspóroltam volna 2 perc monológot a hardcore pólók jelentőségéről!

Majd jött a Judy and the jerks. A bandát már vágtam de valamiért nem hallgattam annyira. Van 4 totál átlagos arc. 2 csaj 2 srác. Zene hardcore a gyorsabb vonalról néha rockos elemekkel de nekem nehogy sheer magot képzelj el mert a sheer mag NAGYON SZAR és utálom hogy ilyen zenekarok a hardcore szintérbe benne vannak. Elég volt hogy az SSD ÉS A DYS kiadott szar rock lemezeket szóval ők is mehetnek a francba! Judy az énekes csaj...én nemtudom mikor láttam zenekart ennyire egyben együtt élni a színpadon. Amikor a zene király de mellette mindenki él! A gitárosok ugráltak de nem ilyen youthcrewosan idegesítő egyszerre ugrálás Judy végig nyomta a táncot meg a pózokat de hidd el haver ha valaki akkor én gyűlölöm ha valaki pózol de ez annyira természetes volt annyira a zenéhez illő hogy totál megvettek. Ment is a nyomulás jópár szám alatt és még én is nyomta kb 20 másodpercig a mosht. Aztán kb 2 percig csak fújtattam :D Volt mostanában az a Field DAys nevű zenekar amivel a Porcel meg a szőke hölgy van. Így mellé raktam a judy and the jerkset...amikor süt az egészből hogy imádod és őszinte a másik meg..kivolt itt tárgyalva na! Szóval én a shitty life miatt mentem de a judy vitte a showt és eddig az év bulija. Ezt nem láttam jönni haver! Hazafele felhívtam Dinit hogy megtárgyaljuk a kertvárosi punk apukák unalmas életét. Jövő héten találkozunk az Unidad Ideologican szerdán meg vasárnap a Time X heisten! Legyen MOSH!

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-07 11:40:25 (32618)
akkor no tone
[előzmény (32617)]

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-06 10:28:54 (32617)
TWO TONE OR NO TONE

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-06 10:26:08 (32616)
SKA REVIVALT MOST

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-06 08:58:49 (32615)
anti-skashamer

fuck yeah! Végre valaki!

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-05 21:15:56 (32614)
2024. 06. 03. Jeff Rosenstock, Berlin - A Bomb the music industry meg az Arrogant sons of bitches óta szopkodom a tagot, zeneileg meg emberileg is rohadt szimpi volt, lásd a róla szóló dokut, meg a megannyi netes kontentet. Sokáig teljesen meg tudtam érteni azokat, akik szerint a ska az csak és kizárólag sramli gagyizás tud lenni, de az, hogy ezt már eléggé régóta nem így gondolom, és véresszájú anti-skashamer vagyok, az erősen köszönhető Jeffrey papának. Na most hogy mindenki abbahagyta az olvasást és bezárta ezt az ablakot és örökre elkönyvelt engem egy csicskának, jöhet a beszámolóm. Amikor először voltam Amerikában és ott az utcán sétálgatva épp a Bomb the music industryt hallgattam, full véletlen random egy hirdetésből tudtam meg hogy aznap este játszik ott Brooklynba egy reunion bulit a Sicko és fellép előtte a Mikey Erg Band, szegényt full krézi fanboj módban letámadtam a koncert után (mármint Jeffet, aki akkor épp beugrott a Mikey Ergékhez, amiről előtte full nem tudtam), hogy elmagyarázzam neki h egyrészt gecire bírom meg inspirálónak tartom a zenéjét, másrészt meg ismertessem vele a sorsszerűnek tűnő véletlenek sorozatát, amik oda vezettek engem arra a koncertre. Nagyon cukipofa volt akkor is, az önálló zenekarrá hízott szólóprojektjét meg már előtte is nagyon szerettem, de akkor még úgy voltam vele, hogy az nem annyira jó mint a korábbi bandái. Azóta teljesen hozzám nőtt már az is, és vszeg ha foglalkoznék azzal hogy a spotifyomba mik a leghallgatatottabb előadók, tuti benne lennének a top 10-ben.

A mostani koncertet a fejemben ennek a sztorinak a folytatásaként, befejezéseként, a fent említett sorsszerű véletlenségek kulminációiként éltem meg, vagyis volt egy pillanat alatta, amikor beugrott ez az egész, és akkor láttam a fejemben az egész eseménysort lepörögni és közben szólt a koncert, én meg egy pillanatra meghatódtam ezen mint egy kis köcsi öcsi. a koncert természetesen fullos volt, gecijó hangulat, pogózás, táncolgatás, énekelgetés, az arcomtól 3 centire szerelmesen helikopternyelvező berlini csókkirályok sem tudták letörölni az arcomról a vigyort. Amikor megszóltalt a Polar bear or Africa ami sztem az alltime kedvenc dalom tőle, örömömben berosáltam a kisgatyámba és végig kurjongattam az egészet.
Az előzenekar amúgy fos volt, olyan volt mintha Jeff Rosenstock gyengébb pillanatait meg unalmasabb riffjeit kimixtépelte volna valaki és gecisok vicceskedő pofázást rakott volna a számok közé, ráadásul az egyik gitár végig zavaróan hamis is volt, ami tudom hogy az én számból hipokratizmus, de én nem is voltam soha amerikából európába turnéző zenekar tagja.
Koncert után én már szellemileg és testileg egyaránt halott voltam, de még kicsit ment utána a rotyogtatás, összességében azt kell mondjam ez az idei évem eddigi legjobb koncertje volt, és ismerve az utóbbi évek statisztikáit ez valszeg az év végére is így lesz. No regret, ska power forever, aki mást mond az a szememben nem ember

Oi

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-05-21 14:15:55 (32613)
akkor ezt így már annyira nem is bánom
[előzmény (32612)]

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-05-21 12:47:40 (32612)
Térdprobléma miatt beugró dobos, és ritka borzalmasan szólt.
Dalokra rá sem ismertem.
[előzmény (32611)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-05-21 09:34:11 (32611)
ABYECTA milyen volt? Hetek óta ezt a bulit vártam aztán aznap délutánra teljesen elöntött a takony és lerobbantam.

© Mark Chapmanválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-12 17:33:55 (32610)
Nekem mindkét banda nagyon kellemes meglepetés volt élőben, nagyon fasza volt.
A Cayir felvétel az én szájízemnek már kicsit túl zajos, de élőben nagyon odabaszott.
A Turqoise is sokkal jobb volt mint amire a lemezek alapján számítottam és a kis kobold énekestől nagyon kedves húzás volt, hogy papírról próbált magyarul beszélni meg megköszönni a szervezést.
De az este meglepetése az volt, hogy az SOD feldogozott Infernot. Ennyi év után most kellett megtudnom.
[előzmény (32609)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-11 12:23:18 (32609)
Tegnap Lacit és Kelét felvettem Tatabányán aztán húztunk fel a Kriptába! Cayir utolsó pár számára értem fel ami király volt. Kaptam kazit majd ma meghallgatom otthon. Turquoise volt a fő banda. Párizsi svédhc-n influált banda. 2 LP is van már ami a symphony of destructnál jött ki. Jon-is jött aki a kiadót csinálja. Dumáltunk kicsit, sokszor rendelek tőle az izomerőszakpogo distrohoz. Lemezen annyira nem ütött nekem de élőben mocsok jó volt! Ment a tuka tuka hogy csak úgy csengett a fülem! Ez egy vígaszdíj volt nekem ez a buli hogy múlt héten kihagytam a GURS-t de a végére nem is vígaszdíj lett hanem egy fasza koncert! Behúztam pár lemezt Jon distrojából ahol szerintem totál baráti árak voltak! Nem voltak sokan a koncerten annyira. Laciékat hazadobtam és 1:15 kor már húztam magamra a takarót. Megfejtés a koncertről: SOD feldolgozott Infernot!

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-04 06:23:26 (32608)
2024.04.02. Budapest, Kripta

A dalok másfél-kétszeres sebességgel zakatoltak végig, semmi üresjárat.
A közönség a feléig bírta, aztán csak megérkezett a tánc.
Pontosan olyan volt, amire előzetesen számítottam, KIVÁLÓ.
Aznap hazafelé szebb és magasztosabb sorok fogalmazódtak meg bennem, de a lényeg az, hogy mindannyian éreztük már, hogy nagyon jó lesz a koncert, majd végül még a vártnál is jobb lett.
Ez ilyen volt.
[előzmény (32607)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-03 09:36:49 (32607)
Milyen volt a GURS?

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-15 03:01:13 (32606)
fain volt ma vagyis tegnap a Palánta a gólyában a telexfater bulin, úgy szólt mint a seggem, pontosabban úgy mint annak az ellentéte, tehát nagyonnagyon jól. sokszor láttam már őket és mindig fasza, de pár szám után megszoktam unni mert néha ilyen zenei masztinak érzem a sokszor egymás után ismétlődő riffeket, most viszont végig elvitt a hömpölygő dilis grúvos zajfutam (igen mindjárt elmegyek zenei újságírónak) . NA DE NEM IS EZ A LÉNYEG HANEM HOGY az utánuk jövő zenekar az mekkkkkkkora egy semmitmondó önünnepeltető kula voltte jó ég a pokol máglyáján lenne helye az ilyesminek egy igazságos világban. najó amúgy nem volt olyan rossz kis fos csak ilyen lötyimötyi poprokk de így kontrasztba rakva egy punkzenekarral ezek a dolgok mindig elvéreznek. utána hazabringáztam és lobogott a hajam a hajnali hűvös szellőben miközben ez szólt a cigányhifiből https://youtu.be/3X8UHVLHxc8?si=C0M0ASKtBn9KNrlu

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-11 20:50:45 (32605)
szombat, kripta:

glossa - na ez kurvajó. nem vagyok öreg, de kétszer idősebb vagyok a tagoknál és tök biztató zenét nyomnak, akár szeretem a hácét, akár nem
wheelbite - birom a fejüket, nem a legjobb a zene, de nosztalgikus, hogy mindig megy rájuk a pogácsa
fejek - végre, jó punkos volt!!!
energia80 - a korai technikai baszakodások ellenére a koncert maga geeeeecire jó volt. istentelenül jó banda, hajrá

aztán összepakoltam és mentem a gecisbe haza

© robit_otthonválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-10 11:43:59 (32604)
Dopamin - 0309

Lehet kapni fogok hideget-meleget de leszarom.

Jó lehetett volna minden, de ez a hely egy katasztrófa. A büfé az fura volt, 2 db mentes sör volt egész estére betárazva...

A hangosítás katasztrófa, Oaken plusz szinti már probléma volt a technikus srácnak, színpad/emelvény teljes hiánya miatt már én közel 2m magasan alig láttam bármit is a másodi sorból.

A bandák jók voltak, de az egész szerintem nem érte meg a belépő árát a hely miatt.

Marno - crust-os blacked punk cucc, fasza volt, a gitáros srác nagyon közvetlen volt, már talán túlságosan is pörgött :-)

RANA - Nekem fura volt, nem is bírtam végignézni, elszállósabb volt az előzőnél, a basszeros végig mosolygott és nekem ez valahogy nem jött be :-D

OAKEN - Miattuk mentem, Lali nélkül kurta program volt, lábdob kb nulla, szarakodás a koncert elején a szintivel. Azért a hangulat majdnem teljesen átjött, de sokan pofáztak a teremben és nem lehetett teljesen elmerülni az élményben. Minek jönnek le a koncertre? Ott az előtér a hangulatos felhő dekorációval.

© robit_otthonválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-10 11:36:07 (32603)
mi volt a Fejes-es poén?
[előzmény (32601)]

© Mark Chapmanválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-04 15:33:10 (32602)
A Blink182-ből szerintem az eredeti is egy erőtlen fos volt, úgyhogy ez végülis egy feldolgozás zenekar esetében pozitív kritika. :)
[előzmény (32601)]



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére