Na, még utoljára írok ide ezügyben, alapjában véve nem szeretném szétbaszni a topicot, valószínűleg egy tök normális klubról van szó, csak pont egy helyi hülye is befutott. Elmesélem mi történt, hogy megértsd. Tudtam, hogy a három napból az egyiken előzenekar lesz a Left, a másikon meg a Link-x, de nem tanultam be fejből, hogy mikor melyik, mert tulajdonképpen mindegy. Ha már több órát utazok, úgyis megnézem az összes fellépőt. Mivel itt többen a Link-x-re hivatkoztak, azt hittem, ezen a napon lesznek ők és nem kerestem vissza. A kérdésem kizárólag arra vonatkozott, hogy ez a buli elmarad -e, ha eső lesz. Erre az volt a válasz, hogy volt már olyan, hogy a Link-x nem maradt el. Ráerősítettem, hogy engem nem az érdekel, hogy általában mi szokott lenni, hanem az, hogy most konkrétan hogy lesz. Erre te elkezdtél köpködni, olyan stílusban, ami szerintem egy zenekarnak, vagy szervezőnek sem jön be. Ha annyira isteníted akár a Link-x-et, akár a Leftet, akkor hogy írhatsz olyat, hogy reméled, hogy az egész elmarad? Valószínűleg sok munkájuk és lelkesedésük van ennek az egésznek a megszervezésében és pont leszarják egyetlen ember véleményét, ami ráadásul nem is fikázásnak volt szánva. |