hát, nem tudom.. de, ha helyi utánpótlás bandák csinálnák ezt, az kicsit vicces lenne.. ugyanis sztem még gyakorlás az rájuk fér bőven, és aki meg nem ért el egy bizonyos szintet, vagy tapasztalatot, az ne anyázzon, meg egyáltalán senki.. persze.. amúgy nagyon jó dolog sztem, hogy van egy csomó utánpótlás, hajrá, meg minden.. csak ne szálljanak el maguktól.. bár sztem ez sem jellemző egyáltalán..
egyébként, akik nem zenélnek, csak ott vannak, és élvezik a koncerteket, ilyen fiatalabbak, 14-17 évesek, azokon meg teljesen azt látom, hogy iszonyatosan lelkesek, és szeretik az egészet, és tisztelik is.. minden zenekart.. és lehet, hogy mindig fikázzák a koncerteket, hogy rengeteg a fiatal.. a nagyon fiatal.. de könyörgöm, mi vagyunk már "idősek" ilyen helyekre, mert amikor mi voltunk 16 évesen egy bulin, a mostani mi korosztályunk az "öregnek" számított.. és sztem határozottan jó, hogy vannak olyan srácok, akik ezeken a zenéken nőnek fel.. sztem ez teljesen pozitív.. miért gáz az, hogy fiatalok? akkor ránk is úgy néztek a zenekarok régen, hogy de gáz.. ilyen fiatalok szeretik a zenénket.. vagy mi.. na jó, ez egész más téma, csak ez jutott még az eszembe, hogy baromira zavart, már nem egy beszámolóban olvastam, hogy tiszta cikiként írják meg ezt a dolgot.. és.. most gondoltam elmondom.. hogy nem is:P mer ez tök kedves..:))
jah.. Chris.. ha ő is itt lakik.. ki ő? én vágom, vagy nem?:) |