te legalábbb még olyat is tudsz nézni amiben aprobb hibák elöfordulnak de én nem mertr mivel nem az én gépem igy nem tölteheteek le magamnak de asszem abbol amit irtál láttam én is pár jelenetet!
Na most láttam a Ghost in the shell-t. Jó film bár kéne egy szinkronosa változat,
hogy jobban oda tudjak figyelni. Amúgy kicsit rövid, és hamar
kikristályozódnak a részletek, lehet hogy meg kéne néznem még párszor.
hát az a helyzet hogy nem is akarok érteni az animehez. Egyszerűen megnézem és ha tetszik akkor örülök neki ha nem akkor meg nem. A Ghost in the shell nem tetszett. Mondjuk lehet azért mert végigolvastam előtte a GUNNM-t és az sokkal jobb nála. 2 Már próbálgatok két lábon járni.
A Blood:The last vampire tényleg elég jó.
A Vampire HunterD-t látta már valaki?
Azt én is láttam! NAGYON DURVAAA!!!! Egy Warner Bros-osban meg kicsi orosz manók basztatják Hitlert(seggen szúrják, megrázzák meg hasonlók), aki személyesen megy repülővel lebombázni az otthonukat.
én naggyon imádom a disney filmeket! sokan lehurrognak hogy dedos vagyok mert imádom a rajzfilmeket amikor szerintem az a lényeg hogy valaki minél tovább gyerek maradjon és boldog legyen! sokszor nekem mondják hogy nöjek fol de egyrészt ök gyerekesebbek mint én másrészt nem akarok felnöni! nemtom ti hogy vagytok vele
nos en lattam nemreg walt disneytol naci propagandafilmet: donald a naci meg hasonlok, eleg durva.
egy gyenge verziobol lathato lesz reszlet (nehany masodperc) az m2-s mozimagazinban! nezzetek! de letolthetoek
vannak jó walt disnex cuccok. néha nem tudom nektek szokott-e olyan lenni hogy hétvégenként nyomnak valami walt disney családi filmet és leülök és megnézem, aztán rájövök hogy nem is olyan rossz.
A mesék mondjuk régen jobbak voltak. Most ment ez a miki egér klubbja.szerintem elég iszonyatos volt.