Ha már egy VAN HELSING-et összehoztak Frankeinstein-nel, Drakulával meg Farkasemberrel, Dr. Jekyll and Mr. Hyde-dal, és ráadásul mindezt erdélyben, (dr. J és Mr. H mondjuk Párizsban volt), ezektuán nem oian elgondolkoztató. Amúgy ien ótvar-szar filmet még nem láttam a Vátervörd óta, mint ez!!!
egész más képregény, de én eléggé kiakadtam amikor megláttam a Garfield mozifilm bemutatóját. Kb senki nem hasonlít benne az igazira. És egyébként is miért ölik meg másfél órával, ami 3 képkockára van specializálódva 26 éve!?
Most láttam az új Batman film werkfilmjét.Elszomorodtam.Lesz benne Joker,ez nagyon jó,de lesz benne még Predator,meg Alien.Na ez nekem sok/sokk.Hogy lehet ezeket összehozni Batmannel?A másik,hogy 30000 dollár a film költségvetése,amiből nehéz egy ilyen típusú filmet jól megcsinálni.Majd meglátjuk milyen lesz.
Bruce Willis mellett a másik főszereplő asszem a Samuel L. Jackson (asszem ő, mindig keverem egy másik feka színésszel). És az a film tényleg tele van képregényekkel, mondjuk akkor már szólhatnánk ugyebár a "Képtelen Képregény"-ről is, ami eléggé nézhető film, meg az összes Jay és Néma Bob főszereplésű filmről...
Amúgy aki ALIEN fanatikus, annak tudok ajánlani egy jó oldalt, ahol ha felíratkozol, rengeteg ALIEN, ALIEN VS. PREDATOR, PREDATOR, és más különlegességek is vannak...(A. vs. superman, ...terminator,...darknes) http://aliensonline.hu/
Van batman vs. spawn a http://kepregeny.net oldalon. Meg egy csomü nyalánkság. Batman vs. predator, dredd biro vs. predator, area 51, alien, rengeteg cucc
Pókember újrafeldolgozása tényleg hihetetlenül szarra sikeredett történetileg.Azért én mégis megnéztem párszor,mert Batman mellett a legnagyobb.De mellettük még őt is nagyon bírom:
A DC egyetlen normáli hőse. No és talán Hulk.
Lehet, hogy infantilis, de nekem a Marvel fiúk (és lányok) jönnek be.
Mostanában hála istennek reneszánsza van a képregényeknek.
Egészen jó filmeket is csináltak (X-men2,Hulk).
Láttam régen egy Bruce Willis filmet egy marha jó színész néger mókussal játszott együtt...
Sebezhetetlen, vagy Halhatatlan, vagy valami ilyesmi volt a címe...
Marha jó volt és ha jól emlékszem képregények is voltak benne.
Vagy nem..