csak a fénykép kedvéért tettem ki őket ide egy kupacba a szőnyegre. amúgy meg a vitrinben sincsenek nagyobb "biztonságban" mint a polcon. persze vannak ezek a tárolási technikák, hogy amennyiben egymásra pakolod őket, mindig ellentétesen legyenek egymáshoz képest a gerinceik, így is gátolva a lapok folyamatos elhajlását, meg vannak ezek a védőfóliák, amiből 1 db 100 ft, de annyira nem vagyok kámiknörd, hogy ezekre is odafigyeljek, ezek úgy 1-2 kivétellel úgysem értékes képregények, max személyesen nekem.
amúgy meg amit tényleg sajnálok, hogy túl későn vettem észre, hogy az amerikai kiadványok fűzése valamiért sokkal szarabb, mint az itthoniaké (nagyon könnyen leválik a külső borítójuk), ezért nagyrészük elég rossz állapotban van már. de én mindenekfölött a rajzok miatt kezdtem el gyűjteni anno, így most sem azt nézem első sorban, hogy milyen állapotú az újság, hanem hogy ki és hogyan rajzolta. pl ezért kéne most elkezdenem venni az új Ultimate Pókit, az új rajzoló zseniális, főleg az előzőhöz képest. |