Ez az ország egy csőd (Belgium).
Otthon, ha bemegyek a külkerületi kerékpárboltba, ami hozzánk közel van és elmondom, hogy mire van szükségem, vagy ha nem tudom elmondani, akkor kihívom a csávót és ránéz és megmondja hogy hívják az adott dolgot, milyen méret meg miegymás, rögtön kiszolgálnak.
Itt túl jól mehet a biznisz és fékezni kell, vagy nem tudom mi lehet a baj.
Kezdődött azzal, hogy szerdán zsírt és zsírtalanítót akartam venni a cangához. Ezt egy közepesen szarul működő társadalomban az ember megkapja a kerékpárboltban. Itt nem tartanak a kerékpárboltban (ami egyben műhely is!!!!) zsírt és zsírtalanítót. Miért is tartanának.
Zsírzás közben rájöttem, hogy mi adja a fura hangot az első keréknél, van egy fél-egy milliméteres elhajlás az agy tengelyében. Fasza. Gondoltam veszek egy agyat és a holnapi kerékpárszerelő tanfolyamon megtanulok kereket összerakni ennek örömére.
Hát nem lehet kapni (nem tartanak semmilyet raktáron, miért is tartanának), plusz a csávó azt mondta, hogy benn kell hagynom a biciklit (valamikor amikor egyszer majd ráér őkelme) hogy le tudja mérni!?!?!?!?!?! Baszod ott a kurva műhely, miért nem tudja lemérni azonnal? Ráadásul lefikázta a biciklit burkoltan, mondván, hogy ő ezt az altrix márkát nem ismeri (ez az agy márkája) és hogy lehet, hogy ott kéne érdeklődnöm, ahol vettem. Mondtam neki, hogy sajnos az nehéz lesz. Sajnos csak mikor már kint voltam jutott eszembe, hogy azt mondjam neki, hogy ott, ahol ezt vettem, biztos hogy kapnék hozzá, nem úgy mint itt.
A kurva anyjukat, fogom magam és rendelek egy agyat otthonról. Faszom ezekbe!
Az a baj, hogy már nem merem ennél a szerelőnél bennhagyni a cangát, mert a múltkor bevittem egy tengelycserére (nem teljesen egy éve) és már újra recseg a tengely. Ráadásul egy zsírzás is volt az árban, azonban egy hónappal később otthon kiderült, hogy szinte nem volt zsír az agyakban.
|
|
|