Morello!
Van némi igazság abban amit írsz, de azt írtad, hogy aki nem punk, hogy érthetné, mi a punk. Nos, én ezt cáfolnám. Lehet, hogy nem a legjobb hasonlat, de azért leírom.
Én nem vagyok vasutas. Viszont van a MÁV-nál egy váltókezelő barátom. Engem eléggé érdekel a vasút, így foglalkozom vele (na jó, az iskolában vasútépítést tanulok, de azért a sínek lerakása és a forgalom lebonyolítása nem ugyanaz). Könyveket olvasok, outsiderként fórumokat olvasok, kérdezek, okosodok. Visszatérve ehhez a barátomhoz, egyszer meglátogattam szolgálatban. A vasútforgalom lebonyolításához van minden állomáson (nem megállókban!) egy ún. biztosítóberendezés, mellyel a váltókat és a jelzőket lehet kezelni, persze megfelelő sorrendben, meg hasonlók, ebbe most nem akarok nagyon belemenni. A lényeg, hogy odamentem, és egy két kérdezés után már egyedül is tudtam kezelni a berendezést. Nem vagyok vasutas, mégis értek a vasúthoz? Na hogy is van ez? Lehet ilyen, nem csak én vagyok ilyen. DE! Akkor olyan ember is ért(het) a punkhoz, aki nem is punk. Vagy nem? |
|
|