…nem, nem MEGSZABADULNI, hanem gondos ideiglenes vagy végleges gazdit keresek Bütyöknek, most az okait nem részletezném, az idő nagyon szűkös, most meg nincsen idegrendszerem más által felállított, de általam megkérdőjelezhető etikai és viselkedésbeli, hozzáállásbeli szennyeseket teregetni.
… Bütyök kb. 3-4 éves, regisztrált chipes, oltásokkal és könyvvel rendelkező, ivartalanított fox-terrier kan. Kb. fél éve van nálunk ideiglenesen befogadottként, nagyon ramaty állapotban találtunk rá (kullancsarmada, férgesség, bolhafertő), de – ahogy az alanti képek majd bizonyítják – nagyon jó sora lett, mind fizikálisan (kondi, szőrzet, egészség), mind mentálisan, összeszedte magát. Ahogyan minden kutya, úgy Ő is szeretett és megbecsülésben gazdag új életet remél, kíván, MERT KELL!!!
Nem eresztem bővebb lére, a Manci kb. így jellemezné „Bütyökként” önönmagát: „Nagyon szeretek ölben aludni és hozzábújni szeretett gazdámhoz. Más kutyákkal dominánsan viselkedek, ezért vagy egyedüli kutyának, vagy határozott kutya mellé ajánlanak, fajtatársaimmal (foxi vagy hasonlóan magabiztos terrierek) remekül kijövök. A nálam kisebb vagy félős kutyákkal szemben olykor megbízhatatlan vagyok.... Nagyon szeretek játszani, főleg a labdákat imádom, de bármilyen kutyajátékkal lefoglalom magam. A cicákat csak a lakásban tűröm meg, az udvaron elkergetem őket. Nagyon éber jelzőkutya vagyok, de a lakásban csendben, rezzenéstelenül végigalszom az éjszakát. Határozott, fajtához értő gazdit keresek, aki sokat foglalkozik velem és türelmes hozzám!”
Kérlek segítsetek mielőbb!!! Köszönöm magam, Manci és Bütyök nevében is előre!
Zs*
|
|
|