.... broáf... hát most erre mit mondjak... Én nem kérkedtem vele, csak párhuzamot vontam.
Ha
Oxy ismeri Noodlest = Oxy az offspring legjobb barátja
Akkor
Én ismerem Rikit = Én vagyok a Dzsánkiz legjobb barátja
Amúgy ja, hamarosan dizájnt váltok, és Bartók Krisztián hasonmás leszek... Coming soon...:)
téged nem nehéz összetéveszteni a riki csöccsel. (A helyedben én ezzel azért nem kérkednék, hanem csak nyitnék egy myspace oldalt a képeimnek, mint a többiek, akik hasonlítanak riki csöcsre vagy bartók krisztiánra. :)
Jaj az Oxi csak az ofszpring seggnyalója. Van egy csomó képe Noodlessal közösen azt ennyi. Akkor ennyi erővel én meg a Dzsánkíz legjobb barátja vagyok....
és ez nem csak az én véleményem....
profi cuccal rendelkező ügyes gityóst keres a MACSKANADRÁG lehetőleg Nógrád megyéből a próbák miatt! mailen vagy telefonon de inkább mailen jelentkezz!Nem Szabolcs helyett hanem mellé:)
mindketten jol tudjuk, hogy amit mondok nyilvanvalo TULZAS, de azt is, hogy tenyszeru alapja van... szerintem ezt kar tovabb ragozni...
inkabb halgassal alice cooper-t :)
mi van? most meg kezdődik a sablon ki volt több koncerten életében dolog??? mennyé inkább azt nyald ki aberrált seggét,de engem haggyá békén. én már 98 óta fórumozok legalább egyébként, és sokat beszéltem az Oxygene-nel én is. :oP
Megjött az egyik kedvenc csicskásom, Madafaka Béla.
Úgy érzem, ideje hivatalosan is megalakítani az "Aberrált Sleppje, avagy az Okszival egyet nem értők klubja" elnevezésű szervezetet. Tagdíjat is fogok kiszabni, mivel valamiből meg is kell élni és dolgozni köztudottan utálok.
ez tévedés. régen vagy értelmetlen dolgokat vágott a másik fejéhez, vagy teljesen bejáratott és ezáltal lejáratott dumákat, ellenben ez friss volt és újszerű, ráadásul odaillő. egyszómintszáz tökéletes.