hé némó, én mentem oda hozzád a buli után!! aktivátor kispánk ottó, 9ker ANTIFA BUDAPEST 2008 óta!
...és amikor 2 ember (legyen náci, kommunista vagy alkoholista, vagy bármi) simán bemegy belépő nélkül fehérfűzős bakancsban bomberben és érezhető negatív kisugárzással, egyedül én voltam aki beszólt (te ezt rinyálásnak nevezed, ... hmm ... hmmm {hc-cske??}) és én voltam a bunkó hogy elbaszom jó kis zenei partyt .. és a gyerekek (nem voltak nagyok, egyébként,... minden náci fasz és csicska, meg buta) az egyik ott a koncert színtéren mondta a szemembe többen halloták látták, hogy gyerek kora náci. ... akkor most egy nácit védesz??? vagy én hazudok??? ha?? senki nem állt mögém, még a krekk haverom se... nem is érdekel megbasszhatjátok a gagyi hárdkórtokat ami kb zenéről szól... hmmm kopasz nem náci . ne magyarázd má meg bazze.
krekk az túl buzog néha, de volt pacsi méghozzá a technikussal, és utána még ott söröztek... a svájci zenekar mondta is hogy nem játszanak ha nácik vannak. a turnéjuk összes szórólapján GNWP logó volt, csak a magyarén nem volt semmmi ilyesmi.
ugyanezen a bulin volt hogy rád kérdeztem: mi van náci ismerőseitek vannak neten, neked is meg a motivation nek is??? (ami egyébként egy ideig geci jó volt) és ott kiröhögtetek és megint csak én éreztem magam úgyhogy mi fasz van???
meghogy elítéled az erőszakot?? amikor benne voltál a motivationben 2 náci zenekar volt felvéve!!!! BAZZE!!! bombs not food, hate for breakfast... persze a szöveg az volt hogy nemtudtuk, mindenkivel haverkodunk...
...
|