Kedves punk Fiatalság! Mák Antal hazatért az USA-ból és egy csomó koncertet akar csinálni nektek, azért, basszátok meg, hogy örüljetek. Szóval eljönnek azok a napok, amikor amikor ti még meg születettek- korú, magyar punk zenekar hazatér, és el szeretné mesélni nektek, hogy a punk, nem a ti születésetekkel, hanem sokkal korábban kezdődött. Magyarországon is. És fetrenghettek bátmilyen "nyugati-keleti" divatokban az ősiség hazajön és Nektek megmutatja, mi is az, ami nem a mostani "divat és menő", hanem, ami volt, és tették és amiért börtönbe mentek, amiért- vagyis amiről fogalmatok sincs talán. Most hazajött, Magyarországra az AGYDAGANAT és egy országos turnén próbálja elzenélni nektek azt, amiről eddig fogalmatok sem volt. Azt, hogy mit jelentett a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján Magyarországon a punk zene, és azt, hogy ők akik ezt tették, milyen sorsba kényszerültek – börtön- száműzetés. Ha nem csak a mai „divat-ra” vagytok kíváncsiak, akkor gyertek el február 9-én Nyíregyházáta, 10-én Békéscsabára, 11-én Dunaújvárosba, 12-én Szegedre és 17-én Budapestre. De lehet, hogy 18-án lesz Budapest, majd még írok. CTG nem jön. Ő rulettezik Vegasban. Mák Tóni meg inkább zenél. |
|
|