Az a paradoxon ebben, hogy manapság már senkiről nem mondhatod meg külsőre, ki az úgynevezett "rasszista". Mindenki zsidózik már, felszálsz egy villamosra, ott is csak ezt hallod "Így a rohadt zsidók, úgy a rohadt zsidók"... Az elv megmaradt, a tipikus külső mellé eltűnt. Manapság nem a skinheadek a rasszisták, hanem az egész ország kb. Teljesen mindegy, hogy egy 50 éves forma osztja e az észt farmergatyába a rohadt zsidókról, vagy egy kis 15 éves újfasiszta hülyegyerek. Trendi lett és kész. 10 éve még próbáltál meg volna zsidózni a villamoson, úgy nézett volna mindenki körbe, és kb lincshangulat lett volna, de minimum hülyének néztek volna...
Most ez a trend jött be.
Én sosem zsidózom pl. A mostani barátőm komplette zsidó pl.
A cigányokat egytől egyig gyűlölöm viszont, lehetek akkor "fajgyűlölő" tessék. Ők rászolgáltak viszont.
Ez hogy "náci", meg "fasiszta" igen szerény bélyegek, egyik sem létezik már, mint ahogy a Harmadik Birodalom sem, meg a "Tatárjárók követői mozgalom" sem. Ez nem erről szól már, ez egy széles körben elterjedt gyűlölet tévhit, ami arról szól, hogy azért amilyen szar helyzetben van az ország, okvetlenül hibáztassunk 'valakit', vagy valamilyen népcsoportot.... Kapóra jött a zsidózás pl...
Én állítom neked, ezek az emberek általában különbséget sem tudnak tenni egy zsidó vagy nem zsidó közt. (Jó példa, hogy tegnap előtt levittem Vikit a Bástyába a nagy Waffen SS tetkós nácik közé, még ők hívták meg vbk-ra őt...)
Ez egy elbaszott trend zsidózni, de ugyanolyan dolog, mint egyféle ellenállás. Pl majd meglátjátok, most 2010-ben a Fidesz jut hatalomra (ez egyértelmű) - akkor meg majd ismét a kommunista retró hullám lesz majd divatban - én ezt előre megjósolom... Ugyanazok akik most Sieg Heil-ezgetnek, meg a "Gyurcsánytakarodj"-nak a tovább fejlesztett vátozatait adják elő, majd szépen rádöbbennek arra, hogy a Fidesz rezsim se sokkal jobb, mint amiben most élnek. És kezdődik az egész előről... Ez egy kibaszott politikai inga, jobbról balra.
Nincsenek idehaza rasszisták. Előítéletes emberek vannak, de az emberi természet természetes velejárója az előítélet... Ha pl látsz egy drogos kapucnis izzadt arcú segget a Blaha aluljáróba, ugyanúgy nem mész oda hozzá beszélgetni - ez is ELŐÍTÉLET pl. Az előítélet egy megszokott és bevett rendszeren alapszik, egy bejáratott szisztémán. A cigányok pl ne sírjanak azon, hogy megbélyegzik őket, mert a 80%-uk a büntetésvégrehajtási fázisok valamelyikében van épp. Véletlen? Lehet.
A zsidókról én nem alkotok véleményt, nem érdekelnek engem. Úgyis mindig a társadalom részei lesznek, és azok ellenére amiket a szélsőséges sajtó propagandák (Kurucinfo) prognosztizálnak, igen is sokat is köszönhetünk jelenlétüknek. Zsidózni tehát kár.
A kirekesztést azok kapják akik megérdemlik. Keményen megdolgozott azért a jelenlegi rezsim is azért, hogy ezt az állapotot előidézze.
System failure. |