Engem nem pukkaszt Záb,csak szerintem már felesleges,amit csinál,mert annak semi értelme,hogy beszóljanak a tarajodért vagy a szakadt cuccokért!
Mész az utcán,beszól azöregasszon,beszól diszkós és igazoltat a rendőr.Ebben mi a jó?
Hans például talán kicsit jobban kifejezi a punkságát,mint Itt sokunk,ha oian tájékozott lennél,akkor tudnád!
Nekem sincs otthon internetem.Hogy lehet Picsát meg MNG-t egy kalap alá venni?Már írtam,hogy én mindog úgy nézek ki,mint egy koncerten és a környzetem(nem a haverjaim),mint pl. az iskolatársaim mindd azt mondják,hogy én vagyok a legállatabb gyerek a suliban,a legkülönlegesebb stb.Tudom,hogy ez semmi kifelé,de nekem számít,hogy önmagam tidok maradni már évek óta messze a lakóhalyemtől egy oian közösségben,ami ha nem semleges vagy tartózkodó velem szemben,akkor tűzzel-vassal üldözi a hozzám hasonlót.Mégi sikerült valamilyen szintű tiszteletet kivívnomitt magamnak.Ez sokkal több az én szememben,mint az,hogy vadidegenek infarktust kapnak a külsőm miatt.... |
|
|