Az ANARCHYA OROKKE ota a legjobb szoveg a portalon:
"bleeee! kúrás közben én vagyok a sátán, egyébként ezt én is éreztem már... bevallom nem egyszer...egyetlen egyszer volt vele gáz... amikor éppen egy dárkos poontzie volt alattam, mondom inkább úgy, hogy mágiával foglalkozott a bébi s nem divatból, s akkoriban én is elvittem magam ilyen dolgokkal alaposan elmélyeülve bennük, na de visszatérek az alapsztorihoz... elmélyültem ám én is benne a leányzóban, kondom miafucknak, küldjük a la nature... küldtók is, ám rendesen csöpögött az orromról az izzadtság... s éreztem, hogy valami nagyon súlyos energialöketet kaptam, megfeszült mindenem, kidagadtak ereim, s mintha v.mi fátyol húzódott volna szemeimre... nem igazán emberi hangokat adtam ki, nem igazán emberi arckifejezéssel ehhez, az egészhez... s eljött ám a várva várt pillanat... itt az orgazmus ideje,,, s nem hiszem alig tudtam kivenni belőle, mintha valami erővel tartaná vissza benne a fallszomat, utolsó pillanatban csak sikerült... vége hátra estem s akkor tértem magamhoz, mintha kinyilt volna a szeme.. utána pedig megszólal a csajos: itt volt a sátán... mondom én is éreztem hasonlót... s kérdem tőle hol itt? benned válaszolja... átgopndoltam s rájöttem hogy igen bassza meg... s aztán majdnem lett egy kölyke vagy mi? na erre varrjatok gombot! nem kitaláció, s nem volt bemaszlagozva közben, de most sem vagyok:)" |
|
|