Punk Portál - 2024. szeptember 29.





 

Hírarchívum > Human Error hírek


Írta: HE
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2011. szept. 17. szombat - 20:46

Aki mégis inkább megvenné a lemezt, ezzel is támogatva a bandát, annak erre legközelebb 2011. október 5-én lesz lehetősége, ugyanis ezen a napon tartja a zenekar lemezbemutató koncertjét a budapesti Szabad Az Á-ban, a Dance Or Die! és az Icaros társaságában. Kezdés 8-kor, belépő 800 Ft, az agyak legyalulása előre borítékolható!

Hamarosan több post-szovjet kiadó együttműködésének köszönhetően megjelenik egy gyűjteményes digipack CD is "Bloody History, Bloody Today" címmel ami a három kislemez anyagát (10 Reasons..., Black Hole of Calcutta split, Livstid split) és egy eddig kiadatlan számot fog tartalmazni. A megrögzött analóg hívők azonban ennek a CD-nek az ultra-limitált kazettaverzióját már hamarabb begyűjthetik: ez szintén kapható lesz az október 5-ei koncerten

Október végén-november elején újra turnéra indul a crust-grájnd banda: ezúttal a Baltikumot fogják összehányni. Indulás előtti este azonban még lesz alkalom a búcsúzkodásra - október 27-én Budapesten lesz még egy Error koncert, onnan pedig egyenesen irány Kalinyingrád!

Bővült a disztró kínálata is, az újra feltöltött Error merch mellett új lemezek, valamint jelvények és felvarrók várják a stílusos öltözködésre igényes fukke wankereket. "Vásárolj, fogyassz, dögölj meg!!!"