Punk Portál - 2024. szeptember 29.





 

Hírarchívum > A világ legundorítóbb embere /w Szextank, Lömbihead stb.


Írta: xzoleex
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2011. okt. 20. csütörtök - 09:26

Szextank: Koncertjeik során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető”,- és „tánc-izmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

Mind Your Step: Új Cotton Club Singers, a Mind Your Step együttes. A már jól ismert hangzást követve, mégis újult stílussal koncertezik a vokálcsapat, ami a meglévő repertoárokat új köntösbe bújtatva, modern elemekkel fűszerezve juttatja el a vokális jazz zenét mindenkihez. A zenekar életében fontos szerepet játszik az acappella műfaj, ezért koncertjeiken kihagyhatatlanul mindig elhangzik egy-egy meglepetés dal is.

A Párt: A Párt a magyarországi céges partik, gálavacsorák, esküvők, bálok és utcabálok egyik legkedveltebb partyzenekara. A zenekar különlegessége, hogy a 8 tagból 7-en magas szinten énekelnek így változatos repertoárt tudnak kialakítani igazi zenei csemegékkel, mindenki által táncolható, közkedvelt számokkal.

Imperial Spies: Egyedi zenét játszik, melyben a jazz elemei keverednek a magyar és a világzene különböző elemeivel. A jazz és az autentikus magyar zene egyszerre van jelen Borics Attila játékában, akiről a vele többször is dolgozó Mátévirág azt mondta, hogy „a világ egyik legjobb hegedűse, aki emellett úgy trombitál, mint Miles Davis.

Kezdés: 20:00
Belépő: 600 Ft

Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=160026810754295