Punk Portál - 2024. szeptember 29.





 

Hírarchívum > marionette ID (Alluvion lemezbemutató), dUNA, Sergei 2/6


Írta: Bálványvér Merid
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2011. nov. 18. péntek - 11:03

A megjelenéstől számítva eltelt majd’ két hónapos eltérés előnye és célja, hogy a lemezbemutató időpontjáig remélhetőleg már biztosan beért minden hallgatónál a Bandcampen is végighallgatható nagylemez, így alkalma nyílik mindenkinek összevetni, hogy a rögzített anyagon már esetleg ismerős új számok (amelyek egy része azért a korábbi koncerteken már hallható volt) élőben milyen formát öltenek. A zenekart élőben már sokszor látott rajongókra is meglepetés vár, elvégre a csapat ezúttal (kivételesen!!) ötfős felállásban fog színpadra állni, így az új basszusgitáros, a Képzelt Város soraiból érkező Máté bemutatkozása mellett a hangmérnök Barják András is fellép a zenekar ötödik tagjaként, hogy mindazon hangszíneket és egyéb hangszereket megszólaltathassák koncertkörülmények között is, amelyek a lemezen is hallhatóak.
A lemezbemutató alkalmából a vendégzenekarok is különleges fellépéssel készülnek: a zuglói káoszpop horda, a dUNA már masztereli a régóta várt új nagylemezét, amelyről várhatóan elhangzik néhány új szám is az este folyamán. Ugyanekkor mutatkozik be a kissé rejtélyes nevű Sergei 2/6 nevű projekt is, ami valójában a Képzelt Város két tagjának új zenei kísérlete, kizárólag csellóra, gitárra, és egy kis elektronikára hangolva.
A várhatóan különleges hangulatú és emlékezetes lemezbemutató, amely a fellépő zenekarok okán akár a screamo, akár az indie-emo, akár a post-rock műfaj kedvelői számára kihagyhatatlan alkalomnak tűník, a Dürer-kert kistermében lesz megtartva, remélhetőleg telt ház mellett. Kezdés este nyolc körül, a belépő 1000 forint, csak a helyszínen.

www.facebook.com/event.php?eid=146804755412612
http://marionetteid.bandcamp.com
www.myspace.com/dunaparty