Punk Portál - 2024. szeptember 29.





 

Hírarchívum > Saturday Of Suffering Party 6.66


Írta: 6.66
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2011. dec. 6. kedd - 15:19

A szokás szerint roppant súlyos és egyben változatos estét a magyar hardcore színtér büszkesége, a fővárosi The Last Charge nyitja, majd a svéd death metal legautentikusabb honi képviselője, a mosonmagyaróvári Casketgarden veszi birtokába a színpadot. E kellően durva felvezetés után a folytatás némileg lazább lesz, de a magyar underground ismert arcaiból álló Chief Rebel Angel trió mocskos, hangos rock n'rollja sem vesz majd vissza a lendületből! Az ő koncertjük egyben lemezbemutató is lesz, hiszen addigra új albumuk jelenik meg The Black Horn címmel.

Az est igazi meglepetése azonban a Pomogácsok (Brutal Monsters), az ő kilétükre tényleg csak a helyszínen fog fény derülni! Addig meg folyjanak csak a találgatások! Az viszont biztos, hogy a banda „eltünteti a vonásainkat (az arcunkról)”, ahogy a nóta mondja... A záró produkció sem lesz akármilyen: hosszú hallgatás után újra fellép az elképesztő színpadi show-iról elhíresült hazai gore / grind legenda, a Radikális Amputáció! Előre szólunk, a látvány ezúttal sem marad el, és bizonyára ismét emlékezetes lesz minden jelenlévő számára!

A GOREZONE Party tehát megint igen tömény lesz. Mindenki érkezzen IDŐBEN, mert a buli az esti 7 órás kapunyitás után óramű-precizitással 8-kor startol és ugyanígy csúszás nélkül pörög majd végig!

A belépés GOREZONE hagyományok szerint most is INGYENES! Ahogy a buli jelmondata is változatlan: DRINKING, FUCKING, HEADBANGING!!!

http://www.myspace.com/thelastchargehardcore
http://www.facebook.com/TLCHC
http://www.casketgarden.hu
http://www.myspace.com/casketgardenmetal
http://www.facebook.com/Casketgarden
http://www.myspace.com/chiefrebelangelbudapest
http://www.facebook.com/chiefrebelangelbudapest
http://www.blindmyself.com
http://www.myspace.com/blindmyself
http://www.facebook.com/blindmyself
http://radikalis.uw.hu
http://www.myspace.com/radikalisamputacio

http://gorezone.hu/koncertek.html
http://www.myspace.com/gorezonehungary
http://gorezonehungary.blogspot.com
http://www.facebook.com/gorezone
http://www.durerkert.com
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=126697524099915