Punk Portál - 2024. szeptember 29.





 

Hírarchívum > Metalcore.hu 7. szülinapi koncert


Írta: Tukker Booking
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2012. jan. 12. csütörtök - 14:08

A Silent Screams zenekara most lesz először hazánkban és annak ellenére, hogy egy fiatal bandáról van szó, nem kevés helyen oszthatták meg a színpadot olyan nevekkel, mint a Bring Me The Horizon, Your Demise, For The Fallen Dreams vagy az Emmure. A Coventry fiataljaiból álló banda 2011 októberében adhatta ki debütlemezét "When it rains" néven, ami bizony nem máshol lett rögzítve, mint a Foundation Studios-ban, Indianában Joey Sturgis által, aki azért nem kisebb nevekkel működött közre, mint a Devil wears prada, Asking Alexandria, Miss May I. Ezeknek a dolgoknak a fényében csak jót várhatunk tőlük, ami be is fog igazolódni, hiszen aki kicsit is nyitott a megragadó refrénekre, a tördelt groove-os breakdownokra és a remek melódiákra, amikkel párosítják tételeiket a srácok, annak garantáltan egy emlékezetes estében lesz része.

Az angol arcok turnépartnere a nálunk nem rég megfordult osztrák Give em Blood lesz. A Here comes the Kraken előtt is bizonyították, hogy bizony egy nagyon erős formációról van szó, akik látszólag nem ma kezdték és gond nélkül szórják majd arcba a moshmetal/hc történetüket!

Hazai részről szintén két fiatal zenekar fogja adni a supportot, nem is kisebb hévvel, mint külföldi társaik. A győri Nohanded Painter és a budapesti Project for a Better Dream fog egy metal/hardcore dömpinget rátok mérni, szóval érdemes lesz felkötni a gatyátokat! A 4 zenekarra való tekintettel a kezdés pontban 20.00-kor lesz! A beugró: 1000 forint! Gyertek!

http://www.facebook.com/events/177748352323839/
http://www.facebook.com/silentscreamsband
http://www.facebook.com/giveembloodband
http://www.facebook.com/nohandedpainter
http://www.facebook.com/pfabdofficial