Üdv. A Parasite (Parazita) nevű punk zenekar dobosa vagyok, akik most lennt voltak a hét végén Tiszafüreden, azon az állítólagosan botrányos bulin, amit Szilvike rendezett. Ígérem, nem akarok megbántani senkit és nem is fogok fikázni senkit, csak 1-2 sötét foltot szeretnék eloszlatni. Először is: azt hiszem, senkinek sem esett bántódása a zenekari tagok közül, mindenkivel tisztességesen bántak, maximum némi csipkelődés volt, de az sem tűnt komolynak. Aberrált atya hozzászólását, miképpen "el kellett menekülniük" a koncertről, némiképpen túlzásnak tartom, tekintve hogy a másik budapesti zenekar (tehát mi) hajnali háromnegyed 4-ig a koncert-épületben volt minden bántalmazás nélkül. Volt ugyan 1-2 kellemetlenkedő alak a közönség soraiban, de azt hiszem, ez minden koncerten előfordul. Más részről: nem szeretem, ha valaki egyetlen egy koncert után próbál megítélni egy zenekart, főleg olyan körülmények között, mint amik lennt voltak most Tiszafüreden. Itt gondolok ismét Aberrált atya hozzászólására, aki a zenénket eléggé lehúzta, főleg a szövegvilág miatt...Nos, azt hiszem bátran állíthatom, hogy aberrált kb. 3 szót ha érthetett a szövegeinkből, mivel amikor ők játszottak, én ott voltam az első sorban és próbáltam kiszedni egyetlen szavát is a hangosításból... sikertelenül. Ha viszont ennek ellenére ő kihallotta a mi szövegeimket, az 3 dolgot jelent: A1: jó füle van. A2: az énekesünk jól artikulál, mer tilyen zajban is lehetett hallani és érteni (!!!) a szövegeket. A3: aberrált viszont nem tud énekelni, tekintve hogy egyetlen egy szavát sem lehetett érteni ugyanazzal a hangosítással. Akor hogy is van ez? Másrészről meg ha neki kellemetlenkedtek, azt szerintem maximum magának köszönhette. Ezt arra alapozom (bár én nem ismerem őt sem és a lentiekhez kapcsolódó történetét), hogy a beszólások nagy része őt célozták meg. Szóval összegezném: nem esett senkinek sem baja, semmi nem tűnt el, mindenki sértetlenül hazatért. Szilvinek köszönjéük szépen a rendezést, azt hiszem igencsak sokat köszönhettünk neki, mert nagyon profin megszervezte az egészet. Akinek van hozzá(m)szólni valója, az írjon bátran a mailcímemre is. Remélem nem bántottam meg senkit, vagy ha mégis, azt ezúton is sajnálom. Üdv: RockDrummer |
|
|