Jaj, a magas anyadat! Volt nalam egy, miert nem szoltal bazeg? Pedig amikor kiszalltunk Gizit vetelezni, meg mondtam is, hogy van nalam egy, epp aznap szallitottunk belolul boltba.
ami álványom ott volt azt ki is nyirták :D meg a norvég zenekar a cinem repesztette elhagyta a csavart amivel a lábdobhoz erösitem a duplázót ezen kivül nem volt gond:D
szorito a hc szinpadon volt nem az enyém volt álványok nem az enyémek voltak igy amugy de a vicc h mindenki akit kérdeztem pont a lábdob tetszett :D izlések éspofonok igy metálosabban szól amugy de a lényeg h nem volt panasz és nem szakad semmi :D meguszta
Hát egy filc es egy szorito elkellett volna a labcinallvanyhoz, egyebkent rendben volt szerintem. (bar en kevesebb tompitast raktam volna a labdobba, de az mar reszletkerdes)
Zsolti, te amerikanisztikas vagy - szerinted fos az angol kiejtesem? Ez bant a leginkabb :-((
Mer az oke, szar a hangom, ez nem ujdonsag, hamis meg minden, de a kiejtesem, ez sziven utott. :'-(
Hát ja, első ránézésre nem éppen a legfelvállalhatóbb oldal, de a srác lelkes és rendes nagyon, szóval gondoltam megpróbálom a dolgot és elküldöm neki.