Bunkóbá tippek
Én majdnem mindegyik csajbarátnőm meghágnám, de a lejjebb emlitettek miatt kénytelen vagyok kordába tartani a gyíkot .
Azért az TÉNY, hogy valami tényleg megváltozik ha egyszer megtörténik egy ilyen - nade kérem. Nem okvetlen rossz irányba. :)
Mellesleg más dolog a kettő amit ti itt összekevertetek: : Tartalékos csaj, és a csajbarát szexxel.
- A 'tartalékos csaj' annyit jelent hogy nincs túlzott érzelmi kötelék, sőt tán semmi se, nincs közös téma, csak szükség eseték összejárunk reszelni, és utána szép gyorsan egykét cigit elszivva kínosan fetrengve az ágyba minél gyorsabban elhúzunk a másiktól hogy "szia majd hívlak". Nálam ez is megy de nem igazán jó. Tipp: semmiféle érzelmi kötelék ne legyen. Működik. Meg lehet nézni.
- A 'csajbarát szexxel' dolognál a barátság az elsődleges, a szex mégcsak ráadás. Tipp: Ha azt akarjátok hogy megmaradjon, az a lényege, hogy ne lépjetek túl egy határt (Túl a barátságon, höhöhö) mert akkor lesz az amit Hupic is emlitett, hogy az egyik fél az már többet akar ennél, és kisajátításokba kezd... A "Nekem mindent szabad, de te szépen kussolsz, és csak velem csináld" felfogás meg hangzatilag is szánalmas gyökérség, ha ezt meg komolyan is gondolja az meg az embert minősiti... |
|
|