szerintem meg jó ötlet. meg lehetne még jobban kavarni a dolgokat. akkor az igazi ember, aki valójában csinálta a ritát, csak pislogna, mint pocok a lisztben.
ja, azt csak diszkréten megjegyzem, hogy britney arcszerkezetében van valami,
ami odakivánna a szája fölé némi bajuszt:))))
JASMIN VISZONT ISTENNŐ, britney szép csaj, de halandó szerintem...
Őt csak megdugnám, Jasminra viszont nem tudnék ráunni. Mondjuk te vagy a
Britney fan, ez nem is az én problémám:DDD
Szevasztok, megjöttem! Nos. Úgy látom, alakul a topik. LOL De ne térjetek el a tárgytól! Szerintem Dan=ritapunk, vagy The Godfather=ritapunk. A kód feltörésén pedig tényleg dolgozom. :D
:DDD én is.. ez a kolesz szöveg, meg ez a kedves lelépés igazolná, hogy létező kislánnyal állunk szemben...ezt csak akkor tudjuk meg, ha 1X találkozunk vele.
Amúgy nekem is volt elszólásom meg Nojéminek is, meg SkinheadBnek is.
Szerintem én voltam az első, mondtam Nojéminek hogy fogok ilyet csinálni, aztán volt Ő is.
:D. de tényleg. Jasmin nekem nőként jön be!!! Britneyről meg mindenki tudja, hogy transzexuális:DDD
És mi van, ha Rita Skinhead B nője...nem egyszer irta Skin, hogy igy az asszonnyal,
meg úgy az asszonnyal....
Amúgy én nem lehetek Punkrita, Gandalf volt olyan drága hogy megnézte Nojémi kérésére az IP-met, és nem ugyanaz!
Szerintem egyébként SkinheadB Rita. VAgy Rita igazi csaj.
De SkinHB stilusa tiszta Rita!
Most nem van egy hétig a kiscsaj ugye?
Hétvégéis Nojémi feltöri a jelszavát!:D
Srácok!
Abban igazatok van hogy nagyon okos vagyok, de a csabeeka lexebb(RIP) topikot anno Nojémi nyitotta és hatalmas sikere volt.
Punkcica nem én vagyok ahogy Punkrita sem.
Nincs nekem ilyenekre időm!
Punkcica viszont tényleg szerelmes belém, mármint legalábbis remélem!
Ja, 13 éves elmondása alapján, aki meg akarja dugni annak sok sikert kivánok!:D
ja, Britney májusban az enyém lesz, sőt Blümchen már volt a karjaimban, ott lesz Britney is!:DDD