már nem kell majd a gyikbá nevére kiállított lemez, mert hétvégén beszereztem villámbától nagykeráron.
na az egészről annyit hogy télleg csak dícsérni lehet. a stíluson belül kiemelkedik a magyar mezőnyből. kivitel is nagyon igényes meg a hangzás is, talán nekem a CD szita nem passzol össze a dizájnal, de ez csak szerintem az én véleményem. kellemes hallgatni a nótákat. szövegeket nem nyálaztam még át de ami késik nem múlik... mondjuk elég érthetőek szóval valami fogalmam azért már van róluk...
Tegnap megérkezett a cd és hát... fúú.
Még csak most tudtam beírni, mert ma volt szóbelim (jíííhá:) és tegnap óta túl vagyok kb a 10 hallgatáson és a véleményem:
Mo. egyik legjobb lemeze lett ez, hangzásra pedig... ha nem a legjobb (persze ne hasonlítsunk Tcs kaliberű sokpízem van költségvetésű lemezhez)
Szóval tömören: őszinte elismerésem!
Jövőhéten felhívom a tulajt azon a számon, amit Gergő adott.
Csak legyek már túl azon a geci szombati szóbelin...
Hehh... elvileg ma már megérkezik a cd :D
Nagyon szuper az új oldal, és kurvajók az új számok !!!
Az Újfaluban készült képen Gergő arca mindent elárul arról, hogy milyen dolog, ha az embert olyan helyre hívják, ahol áramtúltengés van.
Our city is an ElectriCity. :)
Meg tudja adni valaki az együttes email címét? Az oldalukon nem találtam, myspace-en meg nem vagyok regisztrálva! A július 1. Kacsás koncertel kapcsolatban akarok velük beszélni!