Nekem a nagylemezből megvan egy titkos végső mixelés előtti változat. De nem mutatom meg senkinek, csak egy embernek. Ja, meg azóta változott is pár szöveg.
az Idoru 3 számos EP van csak meg, az albumot meg a zenekar jó barátjánál hallottam illetve amikor utaztam vele Pestre, mivel az még szigoruan titkos, az nekem nincs meg meg nem is lehetne. de majd ha megjelenik akkor Orsi nyugodtan vegye meg és átirhatod nekem. =)))
azt nem tudom megvan e mindkét audio karate de az újat megirhatom neked estére ha gondolod.
Belefér, de akkor jó korán kell találkoznunk, mert én már nyolcra lent szeretnék lenni, ugyanis már jó rég félretettem pénzt, hogy majd ha végre jön a Shai Hulud, akkor veszek a merchandise-ból nyárra napszúrás ellen védő sapkát és pólót is, ha meg még marad pénzem talán pulóvert is veszek, mert.
Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, literszámra veszem Neked a söröket, ha átírod nekem estére. Meg van mind a kettő? Mert akkor hektoliterről is beszélhetünk. Orsi barátnémnak pedig Idoru kellene...
Igen, de azért elsősorban azért ír ide az ember, hogy szórakozzon a szánalmas embereken. Amúgy még legalább 2 német drukkerről tudok a portálon. Az egyik Slodo.
Lynn: végülis nem szívtunk olyan nagyot, mert egyrészt szar idő van, másrészt meg a Krisztián gyerek lázzal, fejfájással jött haza nemrég, úgyhogy mire leérünk már nem is lett volna ott ez a kis huncut.
Bevallom, hogy amikor elkezdtem ide írni, azt hittem, hogy átmeneti ideőtöltésnek megfelelő lesz szánalmas alakokon szórakozni, de meglepetésemre normális emberek is vannak.
Mit szólsz, hogy nyertek a görögök? Én rájöttem, hogy nekik szurkolok és nagyon jó érzés volt látni, hogy végig hajtanak és nyernek. És jó volt kinevetni a cseh drukker barátaimat, akik üvöltve szentségeltek.