oh, ezt szomorúan hallom.
hol a nagyker? én ráérek, mert nekem is voltak kiadásaim, elég sok, szóval nem nagyon megyek sehova sajna bulizni, csak ami ingyen lesz :)
Nem tudom, hogy oldjuk meg, mert 28-t kihúzták tegnap a rendőrök a naptáramból a 10ezres bírsággal...de valahogy megoldjuk ne aggódj annyira...nekem az is jó, hogy ha leküldöd mailben a címed és nyomom fel neked a pénzt, de 20a körül mennem kell áruért Lonsdale nagykerbe akkor is összefuthatunk Gontár...köszi
Ferike, megvan a sok stuff, amit kértél. sajnos a sudden strike szarul jött le, vagy nemtudom, de azt nem engedte kiírni.
hogy oldjuk meg? mondtad hogy szűkös a hónapod, mondjuk nekem sincs most pénzem hogy lemenjek.
írtad, hogy 28.án jösz fel bulizni, akkor adjam oda, vagy majd köv hónapban leugrok a cuccokkal?
Most büntettek meg a rendőrök és levették az autómról rendszámot...a Februári Headcase és a Márciusi Prowlers koncert úszott, ha nem jön valami jó tündér pár ezerrel vagy nem találok egy másik mellékállást a bolt mellé..de lehet, hogy lesz, Februárba megyek fel viszont mindenképpen kell mennem Lonsdale nagykerbe cuccokért akkor összefutunk és...valami lesz! :)) Ígérem!:)
Szeretünk téged Lynn, szerinted Robit mire gondolt?! :)) Eheheh mocskos a férfiak fantáziája...de a nőknek is, ha egyből erre gondoltál és még örülsz is neki! :)) Nálatok is szar idő van Lynn édi?