Punk Portál >> Fórum >> Összes téma >> Lynn és Skinbomb Kedvencei
Bejelentkezés - Regisztráció - Elfelejtett jelszó - Segítség
Ime a kedvenc fotóink gyűjteménye

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére

© KajbaszXXXválasz erre | adatok | e-mail - 2009-10-21 15:39:27 (4975)
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/10/21/notas_kedvu_hippi_volt_az_apam/

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-27 21:00:53 (4974)
you ugly like a big monkey man

funky kingston

pressure drop

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-27 20:17:21 (4973)
http://www.indavideo.hu/video/toots_n_maytals

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-27 15:03:20 (4972)
tegnap toots n the maytals nagyon jo volt iszonyatos enekes, hihetetlen hanggal...feledni valo kozonseggel sajnos...

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-22 22:59:28 (4971)
Symarip Pyramids will release a new live DVD recording of their 31st October 2008 sell out concert at the Hootananny, Brixton, London early 2009.


Followed by a CD single taken from their forthcoming album, which is scheduled to be released in June 2009.

The Symarip Pyramids is widely marked as the first skinhead band, which had built their reputation as Prince Buster's backing band, during the Jamaican star's first visits to the UK. The band formerly signed to President Records, with several successful records written & produced by Eddy Grant including; "Train Tour Train To Rainbow City" and "All Change For The Bakerloo Line" which made the national charts. Currently the band is fronted by: Founder, drummer Frank Pitter & bass player, Mike Thomas, with a new member line up of musicians as follows: Patrick Johnson (Lead vocals) Cliff Charles (Keyboards) John Martin (Lead Guitar) Lindell Lewis (Record Producer & Keyboards) the band is currently in the studios working on their forthcoming album.

Bookings are now being taken for their "2009 Skinhead Moon Stomp Tour" Please Contact TL: 44 7940 550 153 - Donald. E-mail: monkeybizentertainments@yahoo.com

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-09 18:54:54 (4970)

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-07 21:16:41 (4969)

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-07 21:14:37 (4968)

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-07 21:13:47 (4967)
holnap brixtonban jatszanak a do the dog records bandai, ingyenes koncert a hootanannyben


REBELATION + CATCH-IT KEBABS + SELECTOR MARKIE LYRICS & MC KNATY P
FREE:
Rebelation,10 piece, ska, rocksteady and reggae East Anglian outfit. Powerful horns with soulful dual male & female vocalists. Twice headlining the Reggae Stage at the UK’s biggest and longest running free festival Strawberry Fayre in Cambridge. Festival favourites who have played along side Bad Manners, The Selecter, Snuff, Asian Dub Foundation, Soulwax, Laurel Aitken and Zion Train + Catch-it Kebabs, a Yorkshire based 9-piece ranging from blazing ska/punk & peppy 2-tone to surging 3rd wave ska & sassy swing-core. ‘If your legs aren’t moving, then you are dead:’Big Cheese Magazine + 'Original Rockers' R.D.K Hi-Fi with Markie Lyrics & MC Knaty P,roots,reggae,ska

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 20:12:59 (4966)
The Business sikeresen vegig turnezta ausztraliat majd ket napra atlatogatott uj zelandra is, itt a plakat:

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 19:56:56 (4965)
Judge Dread - pletykák vagy sem, de mind igaz egy szóig.

Judge Dread igazi neve Alex Hughes volt, de rögzített lemezeket Jason Sinclair, Jamie Kent, The Dreadnoughts The Bumpers es Rockers Express neveken is.

Első lemez felvétele a Big Six - Big Shot eredetileg Little Boy Bluenak hívtak és összesen 8 fontba került. Állandó rádióadásokból való kitiltásai ellenére is a lemez 1972ben elérte a slágerlistákat es 27 héten át tartotta magát a 11ik helyen.

A Big Six kiadásra került Jamaikán is a Moonhop kiadó által és sláger listás lett ott is, senki nem hitte el, hogy egy fehér énekes nótája, sem Jamaikán sem Angliában.

1973ban felvételre kertek fel, az Oxfamtol, az Etiópiai éhezők megsegítésére. a lemezre egy Clancy Eccles feldolgozást tett fel a Mollyt. De a BBC rádióadó nem engedélyezte műsorra tűzni a nótát úgy látszik Judge Dread távoltartása a rádiókból fontosabb volt, mint éhező milliók megsegítése, micsoda seggfejek!

Es igen Judge Dreadnek muszáj lenne bekerülnie a Guiness Rekordok könyvébe a legtöbb betiltott nótákkal rendelkező előadóként, de meg a Guiness Rekordok könyve is eltiltotta.

1976os Last Of The Skinheads lemezét, amin a Bring Back The Skins nóta szerepel, egyszerűen a skinheadek nemzeti himnuszának nevezte el… és néhány évvel később az álma teljesült es azzá is vált

1979ben Rob Dickens zenekritikus mutatott neki egy demó kazettát egy új fiatal ska bandáról, akire oda kellene figyelnie, Judge Dread szerint tök szarok voltak. A bandát pedig Madness-nek hívták, később írt egy nótát is nekik, de inkább b verziós sajátjaként adta ki 1981ben

Egy április elsejei bolondok napján szülőfaluja arra ébredt, hogy valaki minden útjelző táblát átkeresztelt Snodlandrol Dreadlandre... és az útjelző táblák mérföldekre mind kicserélve...

Judge Dread fel lett kérve, hogy szerepeljen, mint egy kocsmai énekes a sikeres televizio sorozatban a BBC-1n, az East Endersben, de sajnos meghalt mielőtt a forgatásokba kezdtek volna, de ha mar filmezes, akkor a nagy rock n roll svindli című Sex Pistols filmben is szerepet vállalt, mint Sid Vicious szomszédja, de sajnos Sid elhunyt a felvételek előtt. De 1962ben forgatott The Loneliness Of The Long Distance Runner című filmben, mint egy intézeti kölyök szerepelt.

Cukorbetegsége sokszor komákig vezetett es több szívrohamot is kapott, sokszor klinikai halálból jött vissza közénk, ahogy ő fogalmazott: Back from the Dread...

1988ban nagy évet zárt végig zavart egy skandináv turnét és elkezdte szervezni az első amerikai turnéját.

Judge Dread örökké azon viccelődött egyszer a színpadon éri a halál. Senki nem gondolta volna, hogy március 13n 1998ban Canterburyben ez valóra is vált, nem érte meg az 53ik születésnapját sem.
Nyugodj Bekeben Alex!


© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 19:52:48 (4964)
Alexander Minto Hughes élete
az az ugyis ismert mint
JUDGE DREAD


Alexander Minto Hughes - aka Judge Dread 1945. május 2n született Kent városában, Angliában, március 13n 1998ban hunyt el 52 évesen. Reggae dj es ska előadó volt, az első fehér ska előadó, aki komoly sikereket ért el Jamaikában is és sláger listás lett a ska eredeti hazájában, de az egyik legtöbb betiltott nótával rendelkező énekeskent is szamon tartjak.

Judge Dread tinédzserként ismerkedett meg a ska muzsikával Brixtonban. Itt találkozott többek között Derrick Morgan, Prince Buster ska énekesekkel, előadókkal is, hiszen munkájából kifolyólag is sok énekessel találkozott, kisdobo volt sokáig a londoni éjszakai klubokban, többek között a legendas brixtoni Ram Jamben is, majd testőrködéssel is foglalkozott.The Masked Executioner néven wrestler bunyós volt, hihetetlen gyűjteménye volt a Trojan Recordstol, rendszeresen lejárt a londoni dokkokhoz első kézből venni a jamaikai hajósoktól a lemezeket, a legfrissebbeket, a legjobbakat, a legeredetibbeket, hogy kis magán sound systemével es rádió djeskedésével ki tudjon tűnni a többi előadó közül es mindig napra keszen alljon az uj slagerekkel a hallgatoinak.

1965ben Prince Buster előállt egy új slágerrel Big 5val, amire Judge Dread viccesen felelt Big 6aval, amit Verne And Son`s Little Boy Blue ihletett, erre felfigyelt a Trojan Records akkori vezére Lee Gopthal es felkérte Hughes-t, hogy szerepeljen a Trojan Big Shot válogatás lemezen, a nevet, hogy Judge Dread egy másik Prince Buster slágerből vette. 1972ben a Big 6 a 11dik helyet érte el a UK kislemez listáján, 300 ezer fogyott a lemezből minden média támogatás nélkül, ugyanis ahogy a legtöbb Judge Dread nota a szövegek miatt le lettek tiltva a rádiókból, es egyéb médiákból azonnal. Ahogy később a Big 7, Big 8 Y Viva Suspenders vagy az Up With The Cock is sláger listás nóták lettek...

Az első fehér előadó, aki elérte a jamaikai slágerlistákat és fel lett kérve élő koncertekre is a ska zene őshazájában, és amikor megérkezett mindenki csodálkozott a Big 6 előadóján, hogy fehér!

Az akkoriban slágerlistás nótáival nagyobb sikereket ért el, mint más reggae előadók pl Bob Marleytol is sikeresebb volt, ahogy azóta is vezető listás a Guiness rekordok könyvében, mint a legtöbb eltiltott nótával rendelkező előadó a világon. Ahogy nótáiban sokszor emlegeti Kenti kis varosat ahonnan származott Snodland később halála után tiszteletük jeléül a helyiek utcát neveztek el róla: Alex Hughes Close néven.

De nem csak egy durva nótákkal felálló reggae énekes volt Judge Dread hanem szövegíró is többek között Elvis Presley figyelmét is felkeltette, aki tervezett egy Christmas Prayer lemezt 1977ben Lisa Marie nevű lányának, de meghalt mielőtt stúdiózni kezdett volna.

Felkérték egy segély koncertre is Etiópiában a The Wailers-szel és Desmond Dekkerrel, később egy segély lemezt is készített Molly néven, amit ahogy szokás minden honnan kitiltottak es eltiltottak. Ezek után álneveken próbált meg lemezeket készíteni, de mindet eltiltottak betiltottak stb... JD Alex vagy Jason Sinclair neveken lemezeket próbált kiadni, a BBC továbbra is betiltotta a lemezeinek rádiókban történő műsorba vételét.

Egész életében, karrierje során hűen támogatta a skinhead mozgalmat és konferanszként segítette a korai zenekarokat, többek között a legendás oi banda a The 4 Skins első Bridgehouse beli koncertjen ő konferálta fel az azota szinten skinhead legendava valt bandat
.
1998-ban március 13n szívrohamban halt meg Canterburyben a The Penny Theatreben előadás közben.
Nyugodjon bekeben!

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 19:44:26 (4963)
RONNIE FIELD - aki jelenleg is aktiv

Mr Field-del Ronnie Kray felesege Kate keszitett interjut Hard Bastard cimu konyvenek, a kerdesek onnan lettek atveve.
Jelenleg Suttonban uzemeltet egy ejszakai szorakozo helyet es tobb mas szalon is fut a mara mar uzletemberre szelidult egykori gengszter neve, vedelme alatt.szoval lassuk ronnie fieldet mi is a tortenete ennek a kemeny csokanak:

Kate Kray:
Ronnie egy olyan ember aki figyelmet erdemel, olyan gyorsan valtoztatja a hangulatat mint a kameleon a szinet. Makulatlanul elegansan oltozkodo, elesre vasalt oltonyeben, ropogos feher ingeben megjelenese figyelemre melto, de csak szorakozzal vele es ugy fog kuzdeni mint egy oroszlan.Ronnie-t 11 eve ismerem, o volt a testorom es emberem mikor felesegul mentem Ronnie Krayhez.Sok sok tortenet terjeng szajrol szajra Ronnierol, van amelyik vicces, van amelyik felelmetes masok borzalmasak.de nem mondhatom el most ezeket a torteneteket nehany indokbol kifolyolag.
Jonehanyszor volt mar bezarva es soha nem csinalt belole nagy dolgot, mindig vallalta a kovetkezmenyeket azert amit tett.
Fegyveres rablasra specializalodott es amiert most ult, az egyszeruen nem az o asztala.Soha sem volt koze drogokhoz, sohe nem is lesz, o nem egy drog baro! Amiert most lecsuktak, nagymennyisegu kokain birtoklasaert es annak arusitasaert, egyszeruen csak buzlik az atverestol,mondhatnank bepaliztak.
De beszeljen O maga:

Ronnie Field: 1946 augusztus 9n szulettem Epsomban Surrey jarasban egy 7 gyermekes csalad legfiatalabbikakent.Apam robbanto mester volt amit a hadseregben tanult ki, egy elismert es tiszteletre melto ember volt aki a D-Dayen partra szalt es vegig verekedte Europat.4 eves voltam mikor lelepett az oregem otthonrol, nagyanyam nevelt fel bennunket es orulok, hogy tuleltem, az oreg lany egy zsarnok volt felettunk.
1972ben leultettek 12 evre fegyveres rablasert amit egy penzintezeten kovettem Leedsben.Aztan masik 10 evet kaptam egy supermarket kirablasaert Wimbledonban, majd 1991ben kaptak el a Gatwick repteren fegyveres rablas elkovetesere valo felbujtas es elkovetesenek alapos gyanujaval, 10 milliorol beszelunk nagysagrendben.
1996ban Charlie Kray es jomagam lettunk lepre csalva egy alruhas be epulos rendorsegi akcio soran kokain terjesztes miatt.9 evet kaptam Charlie Kray 12t,egy masik arc 5 evet.Bunos vagyok mas fegyveres rablasokban, bevallom oszinten, de kokain terjesztes es csempeszet soha nem volt az en asztalom.Az egesz ugy ahogy van buzlik a hazugsagoktol, es en tudom az igazsagot.Es szemben a torvennyel ebben az orszagban es keresztul Europa osszes allamaban semmit se tehetsz, szoval atvertek bepaliztak bennunket.letudtam a 9 evemet egy olyan dologert amiben nem voltam bunos, nem azert mondom, mert koveteleseim vannak, nem erdekel, de atlettunk verve valakinek az utjaban alltunk en is Charlie Kray is es igy vegeztuk.
Azt mondanam ne hallj ne lass ne beszelj!
(elete legsotetebb pillanatarol:)
Eletem legdurvabb pillanata az volt amikor edesanyam meghalt es nem volt lehetosegem bocsanatot kerni mindazokert amit tettem es o aggodott ertem almatlanul ejszakakon at..Es az ujszulott lanyom halala szinten eletem egyik legsotetebb pillanata koze tartozik.
(a halal buntetesrol:)
Azt hiszem gyerek molesztalok es szexualis zaklatoknak es gyilkosoknak mind logniuk kellene.Akarmit is tesznek mondanak a doktorok, ezek beteg emberek, igen betegek a kibaszott fejukben es soha nem fognak megvaltozni, logniuk kell!
(a bepalizasrol:)
Eszre vehettem volna, le eshetett volna rogton az elejen amikor eszre vettem a csokan, hogy Dr martens bakancsot visel, de nem tettem.
igazat megvallva jo ideje tiszta voltam, nem vettem reszt semmilyen akcioban,mielott bevartak emiatt a kokain terjesztos humbug miatt, nem mondom, hogy a nyugdijazasomon gondolkodtam, de szanni akartam egy kis idot a csaladomra, es nem hianyoztak a lakasomba beronto zsernyakok hajnalok hajnalan.persze idorol idore megkerdezett meg keresett nehany arc, hogy menjek veluk dolgozni, de egeszen egy ismeretlen oke egy ismeros ismerose telefonhivasaig semmi nagy akcio nem csuszott be.S akkor jott ez az ismerosom ismerosom, altalaban nem megyek el nem baratokkal vagy jo ismerossel dolgozni ,de ez hihetetlenul hangoztt szoval igent mondtam.Szoval elfogadtam a munkat es elmentem egy talalkara az ugynevezett leendo uzlettarsakkal.Egy talalka nem gaz tudod...A talalka londonon kivul volt egy szamomra ismeretlen kocsmaban, de ahelyett, hogy elsetaltam volna, mert megtehettem volna nem, en rendeltem egy kort es vegig hallgattam az ajanlatot, ismetlem vegig hallgattam oket.Valami nem volt rendben de leszartam a dolgot nagy durrantasrol volt itt szo. 10 -15 - 20 milliot ero kokain szallitmanyrol volt itt szo es hat nem az en asztalom ez, szoval mondtam, hogy engem felejtsenek el, de maradtam es hallgattam oket tovabb es minel jobban belemerultek a sztoriba annal jobban gyanusabb volt az egesz.
nagyon konnyu melo, ecceru dolog megcsinalni, szoval egybol bepattant a fejembe okes, megcsinalom meg ezt es ha minden jol megy akar nyugdijba is vonulhatok ezutan. Rakerdeztem a cimboramtol akiknek az ismerosei voltak ezek a figurak hogy kifele mifelek, kosher csavok e...Beleneztem ezekbe a fapofaju arcokba, a hamis mosolyokba, az Armani oltonyokbe, es rolex orakba bujtatott arcok, a jaguarjaikkal a parkoloban minden stimmelt es ekkor vettem eszre a cipojukkel valami gaz van:
Ti nem zsernyakok vagytok ugye?
lelephettem volna de nem neztem es hallgattam ezeket a hidegveru arcokat, hogy bepaliznak. Szoval amit elmondhatok egy feltorekvo uj arcnak az:
" Az Embert mindig a cipojerol iteld meg"
Ha fenyesre boxolt Dr martenst visel, jobb ha elkuldott a picsaba mert ne kovess el hibat az illeto Zsaru!


folyt kov.

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 19:34:03 (4962)
Betekintes a Londoni Alvilagba!

A londoni alvilag mindig is piti betorokbol, zsebmetszokbol es gyilkosokbol allt ,egeszen a 60as evekig , ekkoriban kezdett az alvilag szervezette valni, a korai 60as evekben,amikor is del londont a Richardson testverek iranyitottak brixtoni hulladek es vas telepukrol illetve nehany dominens de emlitesre sem meltathato lusta, kelet londoni kemeny ex boxolok, nyugat London erintetlen terulet maradt, nem lehetett szervezett alvilagrol, maffiarol gengszterekrol beszelni. Egeszen addig amig ket testver, azaz egy iker par fel nem tunt Bethnal Greenbol, vallance road hires ikertestver parosa a Kray ikrek, Ronald es Reginald Kray jottek lattak es mindent elvettek amit csak tudtak.Az alvilagi elet soha sem volt addig olyan jol szervezett es iranyitott mint azt a Kray fiverek tettek. Kelet London koszos dokkjain at nyugat London elegans kaszinoig, eszak londoni bordelyhazakon at del londoni gyilkosokig, egyesitettek es iranyitottak mindent, akar egy oriasi polip karjaik elertek mindenhova eszak anglia legtavolabbi pontjatol a lordok hazaig es igen, Ok voltak az angol Al Capone megtestesitoi, a Keresztapa filmek megvalositoi, ahogy sajat szavaikkal fogalmaztak:

" A Carnaby Street uralta a divatot, es mi uraltuk Londont! "

A kegyetlen brutalis gengszterek, egyszerre voltak kozkedvelt figurai a kelet londoni ejszakai eletnek, a hetkoznapi embereknek, a show businessnek, es a politikai elitben is sikeresen vegyultek el, epitettek kapcsolataikat Ronnie Kraynek koszonhetoen.
A ket ex boxolo paros eletet felolelo tortenet roviden se lenne eleg most ismertetnem, szoval ezert nem is probalkozom ezzel, annal is erdekesebb embert fogok nektek bemutatni akit szemelyesen is volt szerencsem megismerjek mivel egyik kollegam bacsikaja, mellesleg a Kray testverek embere volt, illetve Charles Kray-jel az ikrek idosebb battyaval volt uzelttars es cellatars jo par evig.
Az illeto pedig:

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 19:19:31 (4961)
The Aggrolites turne datumok:
EUROPEAN TOUR 2009

25/06 - West Coast Riot Festival (SW)
27/06 - Rock Dans Tous Ses Etats(FR)
28/06 - Open Air St Gallen (CH)
04/07 - Summerjam (DE)
17/07 - Madstock Festival (UK)
18/07 - Pohoda Festival (SK)
19/07 - Mighty Sounds (CZ)
06/08 - Sakifo Festival (FR) Reunion Island
09/08 - Rebellion Festival (UK)
14/08 - Endless Summer Fest (DE)
16/08 - Chiemsee Reggae Festival (DE)
21/08 - Stadtfest (CH)
23/08 - Festival Couvre Feu(FR)

www.myspace.com/theaggrolites

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 19:17:30 (4960)
new york ska jazz ensemble turne datumok:
14/05 - Toulouse (FR) Le Bikini / Printemps des Etudiants
15/05 - Figeac (FR) Festival Roots dans la Vallée
16/05 - Chalon Sur Saône (FR) La Péniche
17/05 - Rennes (FR) Mondo Bizarro
18/05 - Paris (FR) La Dame de Canton
19/05 - Valence (FR) Mistral Palace
20/05 - Chambery (FR) Le Scarabé
21/05 - Zurich (CH) Moods
22/05 - Montreux(CH) Ned
23/05 - Herenthout (BE) Hooifeesten Festival
24/05 - Brussels (BE) VK
26/05 - London (UK) Underworld
27/07 - Nantes (FR) Live Factory
28/05 - Dunkerque (FR) Les 4 Ecluses
29/05 - Beauvais (FR) L’Ouvre Boite
30/05 - Montreuil (FR) La Pęche
31/05 - Frankfurt (DE) Das Bett
01/06 - Pfarkkirchen (DE) Bogaloo Club TBC
02/06 - Bratislava (SK) Randall Club
04/06 - Grenoble (FR) Festival Quartier Libre
05/06 - Oropesa de Mar (SP) Festival Vila Rock
06/06 - Madrid (SP) Salla Caracol
www.myspace.com/nysje

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 18:55:05 (4959)
Saxby az egykori Last Resort alapito tag is elkeszitette The Warriors nevu zenekaraval uj lemezuket a Unite The Scene nevre hallgato 15 notat felvonultato albumot. Jelenleg 2009-2010es teli es tavaszi koncertjukon dolgoznak, koncertszervezoknek ajanlom myspace oldalukat kapcsolatfelvetelhez:
www.myspace.com/thewarriorsengland

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 18:45:42 (4958)
es akkor az oi rajongoknak is egy kis informacio a legendas Last Resort zenekar hazatajarol:


© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 18:36:13 (4957)
The Delegators- ska rocksteady, egy oriasi zenekar angliabol, lenduletes rocksteady, korai reggae es motown soul hatasokkal egy brilians, szexi noi vokalistaval megerositve, akit szinpadi performansza alapjan szemely szerint Tina Turnerhez tudnek hasonlitani, mind a hang a mozgas es a szexualis kisugarzasa barkit kepes magaval ragadni es tancra osztonozni. A spanyol Liqudator Records istalojahoz szerzodve dolgoznek egy kislemezen es egy europai turnen, szoval koncert szervezok figyelmebe is kifejezetten ajanlom a zenekart nem csak a reggae ska bolondoknak! A zenekar egy kisebb tamogatassal europa legjobbjai kozt talalhatja magat hamarosan, hangulatos koncertjeikkel mar rajongo tabort szerezhettek nemetorszag spanyolorszag szerte is.
akit erdekel az csekkolja le az oldalukat:
www.myspace.com/thedelegators

julius 16-n Gaz`s Rockin Blues Club - Soho London
julius 17-n Hootananny Brixton
august 31 nothing hill carnival


© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 05:37:32 (4956)
majus 29 brixton hootananny The Beat 8 font

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 05:30:12 (4955)
julius 17 madstock victoria parkban- madness - the pogues- the aggrolites etc 35 font

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-05-04 05:08:56 (4954)
majus 26n islington academyben jatszik a toots and the maytals 25font
junius 26n a kis brixtoni klubban, a hootanannyben derrick morgan rico rodrigezzel...10font

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-25 11:00:27 (4953)
szeptember 5:)
ja fasz ki van ,hogy mindenki osszevissza irja a datumokat :)

© sritaválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-24 09:09:58 (4952)
Nekem is beletelt egy kis időbe, mire kibogoztam, mikor is jár le az új útlevelünk. :)
[előzmény (4951)]

© Kutyaválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-24 09:04:41 (4951)
Franc, ez szeptember, nem május:) Ettől a kutyulástól mindig ki vagyok :)
[előzmény (4949)]

© Kutyaválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-24 09:03:31 (4950)
Huhuh londonban leszek! :)
[előzmény (4949)]

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-23 23:09:20 (4949)
PRINCE BUSTER

Where: CAMDEN CENTRE, LONDON
When: SATURDAY, 05/09/2009, doors at 20:00, starts at 20:00

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-11 20:33:18 (4948)
egy kis tokaj:
http://www.youtube.com/watch?v=IwwmDeQSMxc&feature=related

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-11 11:17:01 (4947)
http://videa.hu/videok/zene/rico-rodriguez-10.-aprilis-brixton-8P3ENsCoeruLI17T

© Skinbombválasz erre | adatok | e-mail - 2009-04-11 11:15:35 (4946)
http://videa.hu/videok/zene/rancid-londonban-london-punk-rock-S5lgUXZipsOBAOII



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére