hátha az 500-as lélekszámú Öskün építenének egy ÖSkü Plázát há tuti bezárna a sarki ABC... lehet többen vannak.. vagy kevesebben. a lényeg, hogy nem nagy.
tény, hogy bezártak kisközértek, de nem hiszem, hogy ennek oka plázák elterjedése. lehet, hogy a csődbemenést előmozdította de nem lehet a kiváltó ok. Oxynak igaza van abban, hogy a tömeges bezárás esetén beszélhetünk elszipkázásról, mint ahogy abban is igaza van, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb. Éppezért igaza van Csabinak is amikor a saját szarjáról beszél.
Csabi. Van olyan ember aki utánajár annak a 10 ft-nak. Tudom, mert ismerek olyat. Tény, hogy mikor cipőt akartam venni először a Westendbe mentem aztán meg a Váci utcába vettem meg, mert csak ott lehetett azt kapni amit kerestem... az más kérdés, hogy minden második boltban. Tény az is, hogy tévét a mediaMarktba veszek holott a mosógépnél meg a hűtőszekrénynél kiderült, hogy a Keravil olcsóbb. Élelmiszer esetében a plázában lévő közért ugyanúgy létezne max nem a pláza helyén, arra nem is problémázott senki, hogy jön a Tesco meg a SPAR. vagy igen? a Plazakban lévő kisboltok meg ugyanúgy magánszemélyeknél vannak nem? A sörözők biztos. |