Az I Drink Milk fanzine egy darabig jegelve lesz. Igaz, nyomtatott formában egy ideig nem jelentkezünk Böbével, a fent említett blog oldalt azonban megpróbáljuk rendszeresen frissíteni.
Na itt az első szám, fekete fehérben zsírabb lenne persze.
splitting headache - ex tear it up, dead nation, forward to death
DJ podolwski - last in line, irritators, guilt lust
I'LL repute - oxnardi legenda
+lemezismertetők.
Ezt a 'zinet inkább a zenebuziknak szánom (ott is egy szűk rétegnek). Akit érdekel az úgyis megszerzi, aki meg szeretne, de nem képes egy mailt írni, az magára vessen. Az meg hogy limitálva van meg kézzel számozva, az csak az én faszságom :)
Engem is erdekelne egy, bar nem igazan ertem, miert jo ilyen kis peldanyszamra limitalni egy zine-t. Nem az a cel, hogy mindenkihez eljusson a mondanivalo?
Adtam Némnak 5 db- Outsidert, szóval lehet majd kapni az underground storeba. Meg majd valahogy 5 db is eljut szentesre. Aki mondta annak félretettem, azokon kívül még 8 db maradt. Akinek kell az írjon ide:
xviktorx@vipmail.hu
Nightstick Justice - californiai gyorsulat
Idiots Rule - Német hc/punk
Even Keel - interjú Andrewal (ex- Bones Brigade, Cut the shit, Poison Control)
Urban Waste - 2001-es interjú fordítás
Deep Wound - banda bemutató
+ egy csomó lemezismertető
Van már OUTSIDER :) jobb lett,mint az elsó pedig az sem volt rossz !Mindenki próbáljon minél előbb szerezni magának,mert csak 60Db készült és persze mind számozott :)))
szerintem addigra tudok leküldeni. mert sajnos én 22én nem tudok menni:( mert most fénymásolni van a cucc és nem tudom mikorra lesz kész. de rménykedem:)