Vörös Ágnes által alkotott múlt szombati zenés rendezvény képei:
http://www.flickr.com/photos/53213615@N07/
elég durva buli volt,most már beugrik pár dolog
Fiúk-lány(ok)! Írtam myspace-re, de nem tudom, hogy az a fosadék elküldi-e, mert mindig azt jelzi, hogy saját magunknak küldöm el, úgyhogy harmadszor is megpróbálom. Akkor az van, hogy a leendő Wormkids-Romania-Párt-Lömbihead bulit augusztus 28-án szeretném megcsinálni. Írjatok, hogy jó-e úgy! (Szombati nap)
Na úgy néz ki, hogy kedves Deraven jóvoltából a KLUR válogatás lemezen A PÁRT is rajta lesz az Álarcok c. számmal, sok más fincsiség mellett. A cd beszerezhető majd a Teenage Riot-ból, valamint gondolom Deraventől is, meg koncerteken is kapható lesz egyaránt.
vannak cd-k:
a párt - st, 25 db van belőle, kék, piros, narancs, lila, zöld tokkal, 300
a párt - 1 perc szerelem 50 db van, 500
a párt - generációs lyuk 50 db van, 500
Szerintem csak teltebb lett volna, mivel a magas le volt véve teljesen (ez kizárja az alapzúgás növekedését és a sok énekes rész tovább gerjedését), de hát nem az én lemezem, csak egy ötlet volt. Meg jól szól ez így is. Csak ne nyomjátok el Bellát, mert neki jobb a hangja, mint a tietek! :D
A kreatívak meguknak is megcsinálhatják otthon a borítót, műanyag tasakos cd-hez van tervezve, de cd-ket pár darabszámban tőlünk is be lehet majd szerezni lófasz áron