Dan... tényleg bannolj.. szétoffolja mindenki és nincs értelme az egésznek mert semmit nem mond csak ir a "hüüüjjeee piiiitttssssaaa!!!!!!!!!?????........!!!!!%%%++++%!+%+!/%/!%"
most hogyha őszintén elmondodm amit gondolok akkor te csak azért vetted finomabra velem a hangsulyt mert láttad hogy hogy nézek ki ha nem láttál vna rolam képet akkor még most itt hüjje picsáznál! ---> de ez csak az én véleményem.......
Ok ja hogy srác vagy nem is csaj még szerencse mer már komojan kezdtem +ijedni hogy hogy lehet 1 csak akkora állat, hogy ijeneket ír............................
én tehetségtelen béna kis pöcs vagyok egyébiránt.
de rólad szerintem nem volt nehéz eldönteni.
most irtam neked utoljára.
a banolás a helyes megoldás számodra.
ban from life.
én + az olyan embereket nem birom tolerálni akik ugy mondanak véleményt másokrol, hogy azt sem tudják ki + hogy mijen! mert ne haragudj te 2 db hozzászolásbol eltudod dönteni h mijen hüjje picsa vok??? mert ha igen akkor nagyon tehetséges ember vagy!!!!
nem azért mert ki vagyok én hanem azért mert ugyérzem hogy csak igy nmeten keresztül nagy a szád... de ezt nem sértésnek mondom + semmi!!
hittérítő sem akarock lenni de minden ember értékes vmijen szinten szval nem vagy senki.............
honnan tudod hogy agyatlan hüje picsa vagyok? nem ismersz! és hidd el hogyha itt lennnél lemerem fogadni hogy 1ikőtök sem mondaná a szemembe azt amit itt leir........... na és ha már tündér itt tartunk ez nem tiszteletlenség?????
habár nézd a jó oldalát,majd az Alvin...zenekar minden koncertjére ingyen
mehetsz be mert forgalmat csináltál ebbe a topicba.
a rossz oldala az,hogy értetlen vagy
ezen nem lepödtem meg...agyatlan kis picsa vagy ennyi a dolog lényege.
ahelyett,hogy Dan-nak szót fogadtál volna és kiugrottál volna az ablakon
ehelyett még mindig itt vagy