Fasza volt volt a szegvári buli, kár, hogy átaludtam a koncertetek elejét. Dehát, ugye elfárad az ember a sok táncban. Melyikőtök Lajos?
Jöttök mostanában a környékre?
sajna még nem voltam koncerteteken, de a Luxus kurva c számotok nagyon meghallgatnám élőben is. s amennyit Lajos beszélt már a koncertekről és hangulatról amiatt is jelen lennék szívesen :)
:) ja, ez a baj. de most ne érezd ugy, hogy lefikáztam volna a zenekart, mert nem ezt tettem, csupán közöltem, hogy nem az én világom. szerintem ez így korrekt:)
viszont meg foglak nézni titeket. pl rég láttalak már. :)
Lehet hogy a zenekartagokkal játszottál de ez egy másik banda:)))Amúgy igen a keleten az életet a kutya írta de az elejét én tettem hozzá.:))Büszkék vagyunk rád Kutya és istenként tekintünk rád.:)Télleg eljössz pénteken musicba?Ott hallhatod élőben hogy én mennyivel jobban nyomom a számodat:)
Majd a koncertek előtt sorsot húzunk a sorrendet illetően:)Bár szerintem olyan kurva mind1 ki mikor kezd.A vöröslyukat amúgy nem szeretem,úgy ahogy van:)
Szivi, én csak küldtem neked egy szöveget és te azt mondtad róla, hogy nem is lenne rossz ha nem a Vigiről szólna.Szal előtte te mondtad én meg mondtam hogy mindenkinek van egy múzsája:))Bukóvan szivi
De hogy legyen már egy kis negatív vélemény is itt, ne csak pozitív:
Szarok voltatok, a koncert is szar volt, unalmas, semmi hangulat, pogo se volt...áhhh...még zenélni se tudtok!!! Komolyan gondoljátok a tovább zenélést???