Hello! most a basszeros sráchoz szólnék néhány szót.
A szombati koncerten (Rocktogon. márc.20) csúnyán leszóltad a nőmet (Avril, rémlik?), ő ezt nem hallotta,de én igen, nem is tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget,addig amíg az utcán hangos röhögésbe nem kezdtetek ,mikor sétáltunk hazafele. Ő továbbra sem értette,de mikor felvilágosítottam miről is van szól,nagyon rosszul esett neki.
Gondolom Te sem örülnél neki,ha kiröhögnénk a barátnődet(ha egyáltalán van),és gondolm Ő sem örülne neki.
Gondolom arra nem emlékszel,amikor a battai koncerteteken részegen játszottattok,és Ő ott csápolt az első sorban,és ugyanezt tette az érdi bulin is.
Nem értem miért kell leszólni valakit,mert akkor éppen nem úgy öltözik fel,ahogy Neked tetszik.A battai koncerten ezt miért nem vetted észre?Különben is miért baj,ha hasonlít rá?(egyébként utálja)
Nem értem ezt nevezed unity-nek és összetartásnak? Te is valahol elkezdted nem,és gondolom nem volt az eső öt napban HSB-s pulóvered?NEki is vannak Hc-s cuccai,és Ő is nagyon szereti a Hc-t,mégis megbántottad.De miért?
Eddig nagyon szimpatikus zenekar voltatok a szememben,a zenétek most is nagyon tetszik,de a tisztelet most ez egy kicsit alább hagyott.
Sebaj a többi tagnak azért respekt.
|
|
|