2004. 11. 05. Péntek
Fellépők: Sick of it All Release Party: Blood Is Fire, Sage, Choose Your Path, Buried By Time
Helyszín: Budapest, Kék Yuk
Belépő: 1000 Ft, 21h-ig ingyenes
Kezdés: 20:00
nem tudom, h az első mondatod dícséret, vagy bírálat, de valamiért úgy érzem, inkább ez utóbbi ;-)) az oldalhoz sok sikert, remélem sokáig kitart majd a lelkesedés!
köszi azoknak, akik tegnap lent voltak, especially a sárvári srácoknak! ;-) elég király kis buli volt sztem, a két külföldi zenekar meglepően jó volt!!!
ööö asszem szőnyeg lenn nincs, de a hely nagyon puccos, talán túlontúl is az egy ilyen bulihoz, de korrektnek tűnik a szervezőség... majd meglássuk, hogy alakul...
Örülök h ilyen jól megmaradtam az emlékezetedben paca:)
Mint érintett, a cucchoz csak annyit hogy valamikor a évvége felé szeretnénk elköltözni a ratyi gportálról, csak még keresem a megfelelő embereket. Ez alatt azt értem ha már elköltözünk akkor normális domain és igényes külső stb. szeretnénk! Jjelenleg _még_ nem állok készen egy normális oldal elkészitéséhez de ezen is gőzerővel dolgozok. A jelenről csak annyit hogy továbbra is lesznek interjuk stb, (amik majd átkerülnek ha eljő az idő)
Az interjuhoz és a portálhoz csak annyit hogy Dannal teljes mértékben egyetértek, de nem tudok mit tenni... Talán csak annyit hogy keltezés...
ja, nem is gondoltam... ;-) majd megnézem valamikor, de most jutott eszembe, h a hardcore freaks-es sráccal már talán találkoztam, Borsó ismeri is, és asszem arról volt szó, h az eightball crew tagja lesz... a másik srác meg győri.
Nem Teged akartalak kritizalni. Annyi, hogy tok ugyanugy nez ki a 2 site (gportal), es tok ugyanaz a ket interju. Valoban van idobeli kulonbseg, csak en most olvastam mind2-t.