Dan,nem taliztunk Marcoban,de zöld FDG pólóban ott álltam az első sorba redline-on meg bodysurf-öztem,talán láttál!
Nem volt rossz a buli,csak kicsit szarul esett azt látni nekünk,hogy akik miatt felmentünk,mintha szartak volna bele az egészbe(rlos)
soma
Én csak szerettem volna elolvasni! Te akkor megakartad csinálni . Örült mindenki hogy Te cisnálod meg. Én azóta kérdezgetem mindenkitöl hogy hol érhetö el , de senki sem tud semmit. Nem készült el az interjú? Ha nem, miért nem? Ha igen, hol olvashatom? (jnem baszogatás végett kérdezem, egyszerüen érdekelne)
csáó mindenkinek! jövő pénteken k jo koncert lesz a voodooban.3 zenekar csinálja a hangulatot, nem érdemes kihagyni.lesz metallica, no doubt, meg saját számok is.jegyár 600ft.csepelen van de nem olyan ki..ott messze..
Tisztelt Arczok!
Amikor a Marco Poloba kitomboltatok magatokat RLO-ra, akkor jertek at a VYbe, meg odaertek Rozsaszin Pittbullra es Ex Costara. Ha meg nem mentek Marco Poloba akkor kezd a Krumplicukor szegedrol, utanuk a dAMN aztan Pittbull, EC.