irtam vissza!! nemtom miert nem kaptad meg...na akkor boy sets erdekelne...csereljunk DVD t? az a legegyszerubb mondjuk 1 hetre...azt atirod te is en is ;-)
bazmeg, az zseniális. megvettük a turnén, és sírva röhögtünk rajta. van rajta szarás, fejszétrepesztés mikrofonnal, fosás, fosástestrekenés, fosásfelnyalás, fosásközönségbeköpés, verekedés, székdobálás, stb...
nekem van. a rasmus ráadásul elég profi felvétel. 20.000 lenne, és akkor ebbe megkapod az MNG-t ajándékba speciális, koncerten kívüli felvételekkel.... (igazi kuriózum ám!!!)
huah jo kerdes KID. utana nezek, de nem hinnem...3 dvd az huzos, megha 6 mbit / sec el is toltok le..foleg kuldolrol lesz es az tuti lassu...de megnezem
masik fele: ha van valakinek csere dvdje, akari, ami nekem nincs meg annak ingyen irok dvdt cserebe.
Sziasztok, augusztus 7-i szombati Szigetfesztes MNG és Rasmus koncertfelvételeket keresek másolásra vagy vételre. Az árban telefonon megegyezünk. 06705324101
hi ! Boy Sets Fire Live and Behind-The-Scenes [DVD] [Live]
na ezt szeretném már régóta fellelni vhol, ha vki tud segíteni, honnan tudnám letölteni, megvenni, lemásolni stb. az szóljon lécci ide, vagy küldjön mélt. thx