a Latyi azt mondta hogy király lesz! ha nagyon unom majd a vonalhuzogatást, lehet elnézek majd én is, aztán maximum majd megkérdezem, hogy ki játszi... :-D
az a baj, most volt olyan is, aki nem azért kapott, mert kötekedett.. a verekedés mindenképpen okádék dolog, akár igazságos, akár nem, de, amikor igazságtalan, az azért tényleg még inkább felháborító :S
szerintem mondjuk teljesen normális dolog amikor kiáll valaki azért akivel egy helyen lakik. így van ez pesten is ha valami vidéki suttyó beszól valami kemény arcnak. csak pl. az idoru exbasszerosa meglepődött amikor nyakánál fogva baszták földhöz mert kötekedett, meg legyőzhetetlenre itta magát.
most nem tudom milyen balhé volt, de azért veszélyes dolog itt esztergomban egy két arcba belekötni, mert aztán akkor tényleg elindul a lavina... :-D
jó rendben, a verekedők tényleg barmok, viszont nem hiszem, hogy ilyen mindig csak itt fordulna elő, és ezt így ki kéne hangsúlyozni.. de mindegy, ez van.. :S
bunyók szoktak sztem becsúszni néha, de tényleg csak néha.. ez egy ilyen nap volt, kicsit mozgalmasabbra sikeredett.. sok volt egy helyen a józanulnormálisdealkoholtólbeőrülő ember.. :S
remélem legközelebb nyugisabb lesz.. :)