Az a film szerintem király, a G1 rajzfilmsorozat is klasszikus a maga nemében, mind a 4 évad, persze a képregényhez nem ér fel, de azt se felejtsük el hogy a képregénnyel ellentétben, a rajzfilm tulajdonképpen reklám volt a játékokhoz.
Nem rég sikerült letöltenem az erdeti, 80-as évekbeli G1-es rajzfilmsorozatot és az akkori egész estés filmet.
A film korrekt, a többi viszont kiábrándítóan szar :-(
Maradok a képregénynél.
sajnos nem váltotta be a hozzá füzőtt reményeket az új film...nem lett olyan jó mint az első rész...
az uccsó nagy csata jelenetet a sivatagban totál elcseszték alig mutatták a botok vs emberek csatát...kicsit gyürűk ura érzés keveredett bennem a baywatchal a célhoz futással és lassított jelnetekkel...Optimus felerősödése viszont böszmén nézki:)
kicsit az a érzésem volt,hogy túl sok mindent probáltak belesüríteni a filmbe... a női terminátor kurva szar ötlet...
kiváncsi vagyok mi lesz a 3 részben,mert 100%,hogy lesz...talán a megmaradt régi vezérekkel kezdenek valamit...
Finoman szólva is szkeptikus voltam, meg meg megiscsak Optimus egy majom, ami első látásra nem is kicsit tünhet cikinek, de a sztori nagyon fogós, a második évadtól kezdve eléggé sötét hangulatú, és elvétve vannak csak töltelék részek. Nekem bejött.
Elolvastam ezeket a hat részes minisorozatokat, és hát azt kell hogy mondjam, hogy Furman az Isten, nem kevesebb... Néhol azért vakartam a fejem, amikor megpróbáltam párhuzamot vonni a Marveles sorzat kapcsán, de mindennek ellenére tényleg nagyon frankó.
hááááááát...... 3 részletben néztem meg mert nem kötött le, pedig anno a super channel szombat reggeli matinéján nagy TF fan voltam. Hiányoltam a T-Rex robotot is, holott ő alap karakter.