G.I.Joe Retalation
Na ez a film viszont überszar! Persze már sejteni lehetett, hogy gyenge lesz, de hogy ennyire, azt nem gondoltam. A vége konkrétan 90-es évek elei B kategóriás akciófilmekre, pontosabban alá épített. Egyetlen jó jelenet volt benne, mikor rálövik a platinacsövet Angliára.
SPOILER
Az izt is jó megoldásnak tartottam, hogy úgy "atomfegyverezik" le az országokat, hogy ők kilőnek egyet, majd válaszcsapásként mindegyik visszalő, majd a kobra elpusztítja a sajátját, majd a háborút elkerülendő, mindenki leállítja a sajátját, így hozva létre az atomtöltet mentes világot. Ezzel meg az a baj, hogy nem hiszem, hogy az országoknak csak 3-3 töltete lenne, amit már kilőttek, hanem lenne még ott tartalékban. Ha Franciáknak nem is, de az Oroszoknak és Észak-Koreának tuti több tucat van.
SPOILER VÉGE
Ezeken kívül borzalmasan gyenge és felületes, unalmas, ötlettelen. Bruce Willissel reklámozták ezt a filmet is, de látható volt összesen 10 percet a filmben, de azokban sem kellett volna, mert rettenetesen álmosan, unalmasan és depressziósan alakít, ahogyan az előző 10-15 filmjében is. Nem tudom mi történt vele mikor leborotválta a fejét, de elvesztett minden olyan tulajdonságát is, amitől a 80-as 90-es években megkedveltük! Kibaszott erőtlen és kínos amit ez a paraszt művel! Nem hazudok, ha azt mondom, hogy kb. Nicolas Cage szintjére süllyedt! Ez a film egy fos, hagyjátok ki! | |
|
|