Szevasztok!
Na én Újpesten lakok a 4-ik kerületben,de bármennyire is furcsán hangzik én nem az Újpest-nek és a fradinak szurkolok ha nem a Kispest Honvéd-nak. egyrészt Punk vagyok,más részt szeretem a csapatot. De a szurkolói táborok tagjait számolva siralmas... azzal a céllal jöttem ide hogy közöljem veletek hogy mindenki mennyen ki a Honvédi stadionban játszott meccsekre mert így össze lehet hangolni a csapatot és a szurkoló csoportokat... nem hiszem el... az Újpesti meccsen a Szusza Ferenc stadionban van egy csomó szurkolói csoport meg kurva nagy pálya,és legalább vannak kint 7000-en,a Honvéd meccseken meg alig vannak pár 100-an... siralmas meccs volt az is amikor 7-0 ra nyert az Újpest... talán egy kicsit megkéne edzeni a Honvéd csapatot,és nem szabadna mindig veszíteni és ilyen szar helyezéseket elérni... pénz van,de helyezet nem nagyon... most pl. 11-ikek vagyunk... ez siralmas gyerekek! Mindent bele! Nem igaz már hogy egy ilyen jó és legendás csapat ilyen szar helyezéseket ér el! Minjárt sírok! Mozgassátok meg a picsátokat és huzzatok ki szépen az összes Honvéd meccsre,és hangoljátok össze a tábort... ha többen lesztek akkor ők is lelkesebben fognak játszani a pályán és meglessz a megfelelő és mennyiségű biztatás... Egyébként van Kispest-Honvéd kézilabda egyesület vagy valami Kispest kézi? Srác vagyok de a kézit szeretem ! : p no meg a focit! Hajrá Kispest! Mindent bele!
X ) |
|
|